- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Άνοιγμα Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ μέσω social media; - Ο «διάλογος» με τον Ανδρουλάκη για την Κύπρο
Δείτε τις αναρτήσεις του στο Χ
Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ και «διάλογος» με τον Νίκο Ανδρουλάκη - Δείτε τις αναρτήσεις του στο Χ
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τη συνάντηση που είχαν στην Κύπρο ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Χαρίτα Μάντολες ερμηνεύεται από πολλούς ως άνοιγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά.
Ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε το απόγευμα της Κυριακής (21.7) να κοινοποιήσει το βίντεο από τη συνάντηση Ανδρουλάκη - Μάντολες με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γράφοντας μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Αγαπητέ Νίκο, συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία σου να συναντήσεις τη Χαρίτα Μάντολες, τα λόγια της οποίας πρέπει να μας εμπνέουν όλους. Θέσε και εσύ από τη μεριά σου το ζήτημα των αγνοουμένων στους ευρωσοσιαλιστές. Να στηρίξουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις από κοινού τον αγώνα αυτών των οικογενειών, τον κοινό μας αγώνα. Και μαζί ευρωπαϊκή Αριστερά και ευρωσοσιαλιστές να ζητήσουμε από την Ευρώπη να πάρει ξεκάθαρη θέση».
Οι Κύπριοι αγνοούμενοι είναι και Ευρωπαίοι αγνοούμενοι. Και η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 21, 2024
Χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ενωθεί -ούτε καν πάνω στο μνήμα- 50 χρόνια μετά.
Εμείς, θα αναδείξουμε το ανθρωπιστικό αυτό ζήτημα στο Ευρωκοινοβούλιο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η…
Την απάντησή του στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε λίγες ώρες αργότερα ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Αγαπητέ Στέφανε, οι προηγούμενες δύο ημέρες στην Κύπρο για τις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή ήταν πολύ συγκινητικές για όλους μας. Το μείζον ζήτημα των αγνοουμένων ήταν πάντα στις πολιτικές μου προτεραιότητες. (...) Είμαι σίγουρος ότι το έργο αυτό θα συνεχίσουν οι τρεις ευρωβουλευτές μας, και ιδίως ο Γιάννης Μανιάτης ως αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας υπεύθυνος για τις εξωτερικές σχέσεις. Πιστεύω ότι οι Έλληνες και οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές από τις πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για τόσο σημαντικά εθνικά ζητήματα όπως είναι η επανένωση της Κύπρου και βεβαίως το ζήτημα των αγνοουμένων που παραμένει μία ανοιχτή πληγή».
Αγαπητέ Στέφανε, οι προηγούμενες δύο ημέρες στην Κύπρο για τις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή ήταν πολύ συγκινητικές για όλους μας.
— Nikos Androulakis (@androulakisnick) July 21, 2024
Το μείζον ζήτημα των αγνοουμένων ήταν πάντα στις πολιτικές μου προτεραιότητες.
Ως Ευρωβουλευτής και μέλος…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.