- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρινάκης κατά Πολάκη: «Αδιανόητη ανάρτηση» - Τι έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του CEO της Cepal
«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Αδιανόητη ανάρτηση»: Επίθεση Μαρινάκη σε Πολάκη -Τι έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του CEO της Cepal
Έντονη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη μετά την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη για τον ξυλοδαρμό του CEO της Cepal.
«Πριν από λίγη ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης προέβη σε μια αδιανόητη ανάρτηση, με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκε, σήμερα το πρωί, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CEPAL Θόδωρος Αθανασόπουλος. Η ανάρτηση αυτή δεν μαζεύεται ούτε με το ετεροχρονισμένο υστερόγραφο που προσέθεσε. Το "τέρας" της βίας, όσο και αν επιμένουν, δεν είμαστε διατεθειμένοι, ούτε ως πολιτεία, ούτε ως κοινωνία, να το συνηθίσουμε», αναφέρει ο κ. Μαρινάκης.
Και συνεχίζει: «Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες συμπεριφορές είναι "ακόμα μία ημέρα στη δουλειά", ασχέτως αν αυτό κάνουν ότι δεν το βλέπουν όσοι οραματίζονται "προοδευτική διακυβέρνηση" με τους εκπροσώπους της οπισθοδρόμησης και του τυφλού μίσους. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία ότι θα εντοπίσει τους δράστες αυτής της φρικαλέας επίθεσης και θα τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη».
Η ανάρτηση Πολάκη που προκάλεσε την αντίδραση Μαρινάκη
«ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!
Τα κοράκια των φαντς έχουν φτάσει τον κόσμο στα όριά του και θα δούμε άγρια πράγματα πλέον από την απόγνωση!
CEPAL, είναι η εισπρακτική της ALFA BANK και ο Αθανασόπουλος ο επικεφαλής!
Χρειάζεται πολιτική λύση τώρα .Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διατυπώσει πρόταση για το ιδιωτικό χρέος .Ο Μητσοτάκης απλά κρατάει το φανάρι στις Τράπεζες που είναι πίσω ΚΑΙ από τα φαντς και τους σέρβισερς!!!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Λες και δεν ήταν κάποιοι από εμάς»
Ο Αλέξης Τσίπρας και το αδιέξοδο της επόμενης μέρας
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ.
Κριτική σε Μητσοτάκη και Ευρώπη
Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το δημοσιονομικό κόστος της επαναφοράς της 13ης σύνταξης
Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά το Σάββατο
Τι απάντησε η Αναστασία Σαπουνά
Συνεισφορά 40 εκατ. από τα διυλιστήρια για μείωση 10 λεπτά στην αμόλυβδη και 5 λεπτά στο ντίζελ έως το τέλος Αυγούστου
«Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους»
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
«Σύντομα θα έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη»
Η κόντρα στη Βουλή και η αναφορά Μητσοτάκη στα «μπακαλίστικα»
«Ο Δήμος συστηματοποιεί και εντείνει τις δράσες του στα αντικείμενα στα οποία έχει ουσιαστική αρμοδιότητα» σημειώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος
«Οι βουλευτές δεν είναι γουρούνια για να γίνονται λασπομαχίες» είπε ο υφυπουργός Οικονομικών
«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Μια συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αφαιρεί επιλογές από το πολιτικό σύστημα» σημείωσε ο βουλευτής
«Επειδή ποτέ δεν έκρυψα τις επιλογές μου, θα στηρίξω για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές»
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Λάμπρος Τσουκνίδας από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής της Κυριακής»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.