- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Ανδρουλάκης: Με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση
«Για να γίνει πιο δυνατή η δημοκρατική παράταξη», τόνισε
Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Θησείο, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες των Ευρωεκλογών
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει αυτήν την ώρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του για τις Ευρωεκλογές στο Θησείο.
Δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ δεν θα απογοητεύσουν κανέναν στη νέα πορεία και πως θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους. Παράλληλα καλεσε να συμμετάσχουν κι όχι να απέχουν κι απευθύνθηκε στους αναποφάσιστους ζητώντας απ αυτούς να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ . «Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα. Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη λύση απέναντι στην τραγωδία της κυβέρνησης και την κωμωδία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας. Αγώνας. Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε», διακήρυξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη . «Έχετε πολλούς λόγους να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. Στείλτε μήνυμα στην ατιμωρησία και την αλαζονεία» , τόνισε .
«Ο ελληνικός λαός και μπορεί και αξίζει περισσότερα. Σας καλώ γιατί αυτή η παράταξη ήταν πάντα σημείο συνάντησης του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Μπορούμε την Κυριακή τα πρώτα ενθαρρυντικά βήματα, να γίνουν και νέο άλμα.
Για να γίνει πιο δυνατή η δημοκρατική παράταξη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «για να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην αλαζονεία, τη διαφθορά, την ατιμωρησία.Για να μπορεί αυτή η δύναμη, η δική σας δύναμη, να είναι κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές».
Κεντρική Ομιλία στην Αθήνα - 05/06/2024Ζωντανά από την Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο. Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Posted by Νίκος Ανδρουλάκης on Wednesday, June 5, 2024
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της πυρκαγιάς ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Μένει να εξακριβωθεί εάν μέσα στον πυκνό πολιτικό χρόνο που ακολουθεί θα καταφέρει γρήγορα να ξεπεράσει τα προβλήματα
Ξεπέρασε τα 19,6 εκατομμύρια η επιβατική κίνηση στο πρώτο επτάμηνο του 2026
«Διαφωνώ με το πολιτικό σχέδιο της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει
Ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συζήτησαν στο Μαξίμου για την πορεία της ανάπλασης
Τι ισχύει φέτος για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία
«Η Περιφέρεια Αττικής έχει πρόδηλο έννομο συμφέρον να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας»
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 750 ευρώ μηνιαίως για προσλήψεις
Ο βουλευτής μίλησε για τη ρήξη του με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Η προθεσμία και οι αλλαγές στο φετινό πρόγραμμα
Από την OpenAI στη Wall Street: H άνοδος, το μανιφέστο και το τεράστιο επενδυτικό στοίχημα του 24χρονου Άσενμπρενερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.