- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Στέφανος Κασσελάκης ψάχνει φθηνή φέτα στα σούπερ μάρκετ
Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού
Στέφανος Κασσελάκης: Ψάχνει φθηνή φέτα στα σούπερ μάρκετ με βίντεο στο Tik Tok
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε βίντεο στο ΤikTok όπου ψάχνει την φέτα που κοστίζει 6.28 το κιλό, μετά από τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή, δίνοντας έτσι συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επισκέφθηκε σούπερ μάρκετ αναζητώντας την καλύτερη τιμή, αρνήθηκε να δοκιμάσει φέτα λέγοντας ότι κάνει δίαιτα.
Μετώπικη για την φέτα στη Βουλή
Αφορμή για τη σύγκρουση αυτή στάθηκαν δύο σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα οποία επιχείρησε να αποδείξει ότι, χάρη στις πολιτικές της κυβέρνησης, καταγράφονται μειώσεις τιμών στα προϊόντα αυτά στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι στην Ελλάδα η φέτα στοιχίζει 6,28 ευρώ το κιλό, ενώ αναφερόμενος στην τιμή του λαδιού κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει «στον αρχηγό σας την επόμενη φορά που θα κάνει σποτάκι, να συγκρίνει τουλάχιστον παρεμφερή προϊόντα, όχι κανονικό λάδι με βιολογικό και σε διαφορετικές συσκευασίες. Διότι μπορεί μεν επιτυχημένος επιχειρηματίας να είναι, αλλά για λαδέμπορας δεν κάνει»
Όσον αφορά λοιπόν στο λάδι, την απάντηση στον Κ. Μητσοτάκη έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, και παραθέτοντας φωτογραφίες από τις τιμές του λαδιού στην Ελλάδα και στη Γερμανία, όπου είναι φθηνότερο, έγραψε: «Ο Πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό. Βιολογικό λάδι 750ml στη Γερμανία των τριπλάσιων μισθών: 10,69€. Βιολογικό λάδι 750ml στην Ελλάδα: 15,17€.»
Ο Πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι συγκρίνω τιμές βιολογικού ελαιόλαδου με μη βιολογικό. Βιολογικό λάδι...
Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Friday, May 24, 2024
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρατείνεται για το 2026 η απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα περιοχών που επλήγησαν από καταστροφές
«Ώρα να σταθούμε δίπλα στην ενεργοβόρο βιομηχανία»
Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων και εκκαθαριστικά με μειώσεις φόρων - Ποιοι κερδίζουν από ΕΝΦΙΑ και τεκμήρια
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.