- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς μέχρι τις ευρωεκλογές
Αντικαθιστά τον Κωστή Καρπόζηλο
Ο κ. Ηλιόπουλος επιστρατεύτηκε καθώς ο νυν εκπρόσωπος Τύπου Κωστής Καρπόζηλος της Νέας Αριστεράς είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής
Χρέη εκπροσώπου Τύπου της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει για την προεκλογική περίοδο ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Ηλιόπουλος θα αντικαταστήσει τον Κωστή Καρπόζηλο καθώς είναι ένας από τα 42 πρόσωπα που ρίχνονται στη μάχη των ευρωεκλογών.
Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Κωστή Καρπόζηλου στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
— Νέα Αριστερά (@NewLeftGR) April 25, 2024
Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς
«Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Κωστή Καρπόζηλου στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς.
Σακελλαρίδης, Καρπόζηλος και Μάρω Δούκα στο ευρωψηφοδέλτιο
Την Τετάρτη 24 Απριλίου, η Νέα Αριστερά παρουσίασε τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Πρόκειται για «ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους – γυναίκες και άνδρες – που προέρχονται από κάθε σημείο της χώρας και τον απόδημο ελληνισμό. Ένα ψηφοδέλτιο που εγγράφεται σε μια μακρά παράδοση, ανανεωτική και ριζοσπαστική, με ανθρώπους-σημεία αναφοράς, που τίμησαν την Αριστερά και άφησαν και αφήνουν έντονο αποτύπωμα στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης.
Ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Κωστής Καρπόζηλος και η συγγραφέας Μάρω Δούκα.
Εκδήλωση για το δημοκρατικό ανοιχτό σχολείο
Σημειώνεται, επίσης, ότι στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί η Νέα Αριστερά ενόψει ευρωεκλογών, την Παρασκευή 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το δημοκρατικό σχολείο, με επίκεντρο την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας, ένα ζήτημα για το οποίο προσφάτως το κόμμα είχε καταθέσει τέσσερα μέτρα για την αντιμετώπισή του.
«Σχολείο με Δημοκρατία, Κοινωνία με αλληλεγγύη, η απάντηση στην ενδοσχολική βία», είναι το θέμα της εκδήλωσης της Νέας Αριστεράς, στην οποία η βουλευτής Έφη Αχτσιόγλου θα συζητήσει με την εκπαιδευτική κοινότητα και ειδικούς.
Η εκδήλωση θα γίνει στον κινηματογράφο Τριανόν, στις 19.00.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.