Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Παππάς: Δεν βλέπω κάποιον πιο ικανό από τον Κασσελάκη να κυβερνήσει τη χώρα

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής μίλησε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη μάχη στις κάλπες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Παππάς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη
Νίκος Παππάς: Δεν βλέπω κάποιον πιο ικανό από τον Κασσελάκη να κυβερνήσει τη χώρα © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τις Ευρωεκλογές 2024 και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη μάχη στις κάλπες

Ο πρώην μπασκετμπολιστάς και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ήταν καλεσμένος στο Attica TV και στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0», όπου τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξέλιξεις στο κόμμα της Κουμουνδούρου και την μάχη των Ευρωεκλογών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0sp4d1rmd9l)

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Νίκος Πάππας

Για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Βλέπω έναν άνθρωπο που θέλει να προσφέρει, να τα αλλάξει όλα και είμαι αισιόδοξος και μου αρέσει που είναι ο επικεφαλής της παράταξης. Δεν βλέπω κάποιον πιο ικανό από τον Στέφανο Κασσελάκη, αυτή τη στιγμή, να κυβερνήσει τη χώρα αν με ρωτάς.

Για τις Ευρωεκλογές: «Θα υπάρξει μία ικανοποίηση να έχουμε τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών αλλά υπάρχει και μία αισιοδοξία απ' ό,τι καταλαβαίνω. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία με τα νούμερα και τους αριθμούς, ο στόχος μου είναι ένας, η νίκη.

»Δημοσκοπικά υπάρχει απόσταση, αλλά θεωρώ πως εάν κλείσει η ψαλίδα στις ευρωεκλογές, αλλάζει αυτό το ρεύμα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πέσει αυτό το καθεστώς στις εθνικές εκλογές που θα έρθουν» συνέχισε.

»Οι κανόνες και οι νόμοι αυτής της χώρας ισχύουν για όλους εκτός από τους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας. Κατάφεραν ακόμα και εκεί να κάνουν το νταβατζιλίκι τους για τη φωτογραφία, να πάρουν τη φλόγα. Δεν μου κάνει εντύπωση, έχω δει πολλά περιστατικά, ό,τι θέλουν κάνουν, νομίζουν πως τους ανήκει η χώρα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ