- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το πρόγραμμα του 15ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας - 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος
Θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο
Νέα Δημοκρατία: Το πρόγραμμα του επετειακού 15ου συνεδρίου - 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος - Οι ομιλητές και οι ξένοι προσκεκλημένοι.
Το 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Είναι ένα συνέδριο με επετειακό χαρακτήρα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.
Νέα Δημοκρατία: Το πρόγραμμα του 15ου συνεδρίου
Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Το Σάββατο 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του γενικού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Σμυρλή και του γενικού γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Σταύρου Καλαφάτη.
Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου θα απευθύνουν εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.
Παράλληλα, τη δεύτερη μέρα των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις των συνέδρων σε τέσσερις θεματικές ενότητες, οι οποίες είναι:
«50 Χρόνια ΝΔ: Οι ιδέες και οι άνθρωποι», «50 Χρόνια ΝΔ: Για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη», «50 Χρόνια ΝΔ: Για ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο» και «50 Χρόνια ΝΔ: Μεγαλώνει γιατί εξελίσσεται».
Παρουσία Χριστοδουλίδη - φον ντερ Λάιεν το συνέδριο της ΝΔ
Την Κυριακή 7 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες της γραμματέως της πολιτικής επιτροπής Μαρίας Συρεγγέλα, του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής Γιάννη Πλακιωτάκη, του αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και της υποψήφιας του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Πριν από τη λήξη των εργασιών, θα απευθύνει ομιλία προς το σώμα των συνέδρων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο συνέδριο θα υπάρχουν περίπτερα ξένων ιδρυμάτων που έχουν διαχρονική συνεργασία με την ΝΔ (Konrad-Adenauer, Wilfried Martens, Hanns Seidel) καθώς και του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (ΙΔΚΚ), ενώ θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού στην οποία θα αποτυπώνεται η διαδρομή της παράταξης στα 50 χρόνια της ιστορίας της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ας κάνουμε το πρώτο βήμα. Στην άθληση και στη ζωή μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Ενωμένοι σαν μια γροθιά στα μεγάλα και τα σπουδαία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για τη νέα μορφή του ΕΣΥ
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για την επίσκεψη Τσίπρα στη Γαλλία
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.