- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 20 μονάδων για τη ΝΔ - «Τραυματισμένος» ο ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο
Μάχη για την δεύτερη θέση
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 20 μονάδων για τη ΝΔ - Mάχη για την δεύτερη θέση
Σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές αποτυπώνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action 24 καθώς μετά από τη Νέα Δημοκρατία που προηγείται καθαρά με 33,9% στην εκτίμηση ψήφου, ακολουθούν τέσσερα κόμματα με διψήφιο ποσοστό: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κυριάκος Βελόπουλος με ελάχιστη διαφορά καταγράφεται πάνω από το ΚΚΕ. Στα ενδιαφέροντα της δημοσκόπησης η απάντηση των ψηφοφόρων ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν βοήθησε καθόλου την εικόνα του κόμματος.
Opinion Poll: Στο 33,9% η ΝΔ, στο 13,9% το ΠΑΣΟΚ, 11,9% ο ΣΥΡΙΖΑ
Στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει 33,9% καταγράφοντας προβάδισμα 20 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται στο 13,9%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτος -μετά το τραυματικό συνέδριο- με ποσοστό 11,9%. Ακολουθούν η Ελληνική Λύση, που περνά στην τέταρτη θέση με 10,2%, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 10,1%.
ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδόν 8 στους 10 εκτιμούν πως το συνέδριο δεν βοήθησε
Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ η κοινή γνώμη θεωρεί σε ποσοστό άνω του 75% ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύθηκε «λίγο ή καθόλου» με το συνέδριό του, οι ψηφοφόροι που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν το κόμμα στις επικείμενες ευρωεκλογές εμφανίζονται διχασμένοι, με το 47% να εκτιμά ότι το συνέδριο ενίσχυσε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ίδιοι ψηφοφόροι εκτιμούν σε ποσοστό 80% ότι ο κ. Κασσελάκης ενισχύθηκε με την απόφαση του συνεδρίου να μην στηθεί εκ νέου εσωκομματική κάλπη, αλλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό - 75,5% - ότι τα φαινόμενα εσωστρέφειας θα συνεχιστούν. Σε ό,τι αφορά την παρέμβαση Τσίπρα, το κοινό αυτό εμφανίζεται διχασμένο - το 33,5% λέει ότι «βοήθησε» και το 42% ότι «δεν βοήθησε» ο πρώην πρωθυπουργός με την γραπτή ανακοίνωση λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, με την οποία ζητούσε επανάληψη της εκλογής προέδρου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιτέλους θα μιλήσουμε για τις ανισότητες και τα χρέη;
Τι δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την αμνηστία πολιτικών εγκλημάτων
Στο διεθνές συνέδριο «Shaping the Future of Shipping», ο υπουργός Ναυτιλίας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται από τη σημερινή μας εικόνα» τόνισε ο βουλευτής
«Δεν θα αλλάξουμε την πολιτική μας, ούτε θα υποσχεθούμε περισσότερα, λόγω δημοσκοπήσεων»
«Έχουμε ένα από τα πιο πλήρη συστήματα πρόληψης στην Ευρώπη», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας
Για πράξη σεβασμού στην πολιτιστική κληρονομιά και το Διεθνές Δίκαιο κάνει λόγο η Υπουργός Πολιτισμού
Παραμένει στα 2 χρόνια η παράταση της θητείας των τριών Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
Η συζήτηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα
Και μόνο η χρήση της λέξης «υπερπλούτος» θα έπρεπε να αρκεί για να καταλάβουμε ότι ούτε ο Τζοκόντος έχει αλλάξει αλλά ούτε και αυτοί που τον περιτριγυρίζουν
Τι απάντησε για το «ένταλμα σύλληψης»
Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει ταυτότητα μέχρι τις 3 Αυγούστου
«Οι βασικές οδικές αρτηρίες δεν πρέπει να κλείνουν σε εργάσιμες ημέρες και ώρες»
«Ξέρετε πόσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν ΠΑΣΟΚ έχουν έρθει στο κόμμα μας και τις οργανώσεις του;»
Πόσο μειώνονται οι δόσεις
Τι ισχύει με τα ποσά που θα μπουν στα ΑΤΜ
«Δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική συζήτηση για κανένα οργανωτικό , θεσμικό, πολιτικό ή άλλο θέμα» - Η ανάρτηση στα social media
Τι ώρα αρχίζουν να εμφανίζονται τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Το ένταλμα σύλληψής μου είναι άκυρο» τόνισε
Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.