- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιαννούλης: «Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις ευρωεκλογές, ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή»
«Δεν μπορεί να είναι πρόεδρος σε ομηρία», είπε ο βουλευτής
Χρήστος Γιαννούλης: Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις Ευρωεκλογές - Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Χρήστος Γιαννούλης σχολίασε σήμερα (26.2) τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και το κρίσιμο Συνέδριο, στο οποίο δόθηκε τέλος στο θρίλερ για τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου. «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έλαβε λευκή επιταγή, κανένας δεν λαμβάνει λευκή επιταγή, αυτό που ζήτησε ήταν να μην αμφισβητείται», είπε ο βουλευτής του κόμματος.
Χρήστος Γιαννούλης: «Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις Ευρωεκλογές»
«Ακόμα και τις πιο υψηλού επιπέδου συγκρούσεις τάσεων ή ομάδων είδαμε ότι το εκλογικό σώμα και τα μέλη μπορούν να τις λύνουν», είπε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Γιαννούλης και πρόσθεσε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος σε ομηρία, θα κριθεί στις ευρωεκλογές, όπως όλοι μας, ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή».
Ο Χρήστος Γιαννούλης είπε πως είναι ώρα αυτοκριτικής και συμπλήρωσε ότι «αν δεν σταματήσουν οι εσωκομματικές συγκρούσεις θα είμαι ένας από αυτούς που θα κάνω οτιδήποτε μπορώ ως πρόσωπο και ως βουλευτής για να είναι στο περιθώριο του ενδιαφέροντός μας, καθώς θυμίζω ότι σε δύο ημέρες είναι η επέτειος των Τεμπών, η αντιπολιτευση πρέπει να έχει συγκεκριμένη θέση και στάση προκειμένου να μην συγκαληφθεί αυτό το έγκλημα».
Σε ό,τι αφορά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε: «Θα ήμουν αστείος αν δεν πω ότι σέβομαι, αγαπώ και τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ψυχολογήσω αυτή την απόφαση. Αν δεν υπήρχε η προτροπή για εκλογές στο μήνυμά του, το υπόλοιπο κομμάτι της παρέμβασης ήταν η πραγματικότητά μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.