Πολιτικη & Οικονομια

Ομοφοβική επίθεση του περιφερειάρχη Μουτζούρη στον Στέφανο Κασσελάκη: «Κουνίστρα και οπισθογεμής»

Χυδαίες εκφράσεις σε εκδήλωση στη Λέσβο - Το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομοφοβική επίθεση εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.
Σε ομοφοβική επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρη © Eurokinissi/Κώστας Κατωμέρης

Ομοφοβική επίθεση εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

Βίντεο που δείχνει τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη να αναφέρεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο που ανήρτησαν το Lesvos News και ο Γιάννης Σινάνης εμφανίζεται ο Κώστας Μουτζούρης να μιλά σε εστιατόριο και να αποκαλεί «κουνίστρα» και «οπισθογεμή» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αρχίζει μία νέα σεζόν τώρα, μία νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Με όλους φίλοι είμαστε, όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε και με όλους θα συνεργαστούμε και με τη Ν.Δ. και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», ακούγεται να λέει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους τον ρωτά «με τον Κασσελάκη;», εκείνος απαντά: «Κουνίστρα είναι (..) Είναι λίγο οπισθογεμής», με τους υπόλοιπους θαμώνες να ξεσπούν σε γέλια.

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Κασσελάκης για σχόλιο Μουτζούρη: Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή σχόλιο του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη.

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο», τονίζει ο κ. Κασσελάκης.

Η απάντηση του Κώστα Μουτζούρη

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Κώστας Μουτζούρης αναφέρει:

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι ) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω: Σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».

Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η...

Posted by Κώστας Μουτζούρης on Monday, February 12, 2024

ΝΔ: Καταδικάζουμε τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις

Οι ομοφοβικές αναφορές προκάλεσαν αντιδράσεις, με τη Ν.Δ. να εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία «καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων».

«Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται», τονίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ