- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στέφανος Κασσελάκης: Το 2024 να είναι η χρονιά που θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας
Οι ευχές για το 2024 του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Στέφανος Κασσελάκης: Οι ευχές του για το 2024 - Οι ευχές για το 2024 του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τις ΗΠΑ
Τις ευχές του σε όλο τον ελληνισμό εντός και εκτός Ελλάδας απευθύνει με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και ένας δεύτερος πόλεμος, στη Γάζα, ήδη μετράει χιλιάδες θύματα - παιδιά γυναίκες αμάχους. Το 2024 λοιπόν, το αίτημα για ειρήνη είναι τόσο επιτακτικό όσο ποτέ. Αλλά όχι με ευχές, με πράξεις: με άμεση κατάπαυση του πυρός και με μία βιώσιμη λύση δύο κρατών.
Για την Ελλάδα το 2023 ήταν μία χρονιά με πολλή θλίψη. Από το ειδεχθές έγκλημα στα Τέμπη και τις τεράστιες πλημμύρες μέχρι θανάτους πάνω σε καρότσες και έξω από γήπεδα. Το αύριο έχασε μία μάχη αλλά δεν έχασε την μαχητικότητά του. Και μπροστά μας το 2024 έχουμε μία κρίσιμη χρονιά. Για την Ελλάδα το αυτονόητο είναι το δύσκολο: Μία καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες. Μία ζωή της αξιοπρέπειας και όχι των market pass. Μια ζωή με ισχυρό κοινωνικό κράτος πρόνοιας και όχι με το δίκαιο του ισχυροτέρου. Μία ζωή με δημοκρατικούς θεσμούς που δουλεύουν, με ποιοτική υγεία και παιδεία, με έγνοια για το περιβάλλον και τους πόρους για την κλιματική προσαρμογή. Με αλληλεγγύη. Με ανθρωπιά. Με αλήθεια. Με πείσμα και δύναμη.
Για μία Ελλάδα που θα αξιοποιεί τις μεγάλες δυνατότητες του ελληνικού λαού και θα δίνει σε κάθε Έλληνα πολίτη ευκαιρίες και ασφάλεια για να πετύχει.
Σε όλο τον ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε κάθε σημείο του πλανήτη που χτυπά η καρδιά αυτού του περήφανου έθνους, σε εσάς, τις οικογένειές σας, τους ανθρώπους σας, εύχομαι το 2024 να είναι η χρονιά που θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας».
Με αλληλεγγύη.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 31, 2023
Με ανθρωπιά.
Με αλήθεια.
Με πείσμα και με δύναμη.
Για μια Ελλάδα που θα αξιοποιεί τις μεγάλες δυνατότητες του ελληνικού λαού και θα δίνει σε κάθε Έλληνα πολίτη ευκαιρίες και ασφάλεια για να πετύχει.
Σε όλο τον ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδας,
Σε κάθε σημείο… pic.twitter.com/wEzlXm3XRP
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.