- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ερυθρός Σταυρός: ΕΔΕ για το γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο
Δείτε το βίντεο από τους χορούς μπροστά σε φορεία με ασθενείς
Ερυθρός Σταυρός: ΕΔΕ για το γλέντι που στήθηκε στο νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο από τους χορούς μπροστά σε φορεία με ασθενείς
Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός διέταξε η 1η Υγειονομική Περιφέρεια κατόπιν παραγγελίας του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Αφορμή στάθηκε μια γιορτή που στήθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου, ημέρα εφημερίας, την ώρα μάλιστα που φορεία μετέφεραν ασθενείς, ενώ στο βάθος φαίνεται να υπάρχει ζωντανή μπάντα.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για τον «απόλυτο εξευτελισμό».
«Ο απόλυτος εξευτελισμός. Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο που περνούν φορεία! Διοργανωτής η Διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα! Υγ. Έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα…», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.
Ο απόλυτος εξευτελισμος.
— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) December 29, 2023
Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρος,γλέντι με όργανα σε κεντρικο διάδρομο που περνούν ΦΟΡΕΙΑ!!!!
Διοργανωτής η Διοικητρια Ελπινικη Ταβιανατου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα!!
Υγ.έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα… pic.twitter.com/N2MX4u8B1r
Αναλυτικότερα από την 1η ΥΠΕ Αττικής ανακονώθηκαν τα ακόλουθα:
«Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.
Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024».
Πηγή: ertnews
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.