Πολιτικη & Οικονομια

Τα 4 επόμενα οριζόντια μέτρα της κυβέρνησης μετά το κλείσιμο όλων των γηπέδων

Η λύση για όλα τα προβλήματα

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τη λήψη οριζοντίων μέτρων από την κυβέρνηση, μετά την απόφαση για κλείσιμο όλων των γηπέδων
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τη λήψη οριζοντίων μέτρων από την κυβέρνηση, μετά την απόφαση για κλείσιμο όλων των γηπέδων

Με το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θεωρεί ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, έχουν ακριβώς τα ίδια εισοδήματα εξισώνοντας γιατρούς με ταξιτζήδες και με την τιμωρία όλων των ομάδων της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου να αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα ως απάντηση στην εγκληματική ενέργεια που έκαναν οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης ομάδας έξω από γήπεδο βόλεϊ (της ίδιας ομάδας), η κυβέρνηση φαίνεται να έχει βρει τη λύση για όλα τα προβλήματα: οριζόντια μέτρα. Τα επόμενα λοιπόν μέτρα που κάποια στιγμή σίγουρα θα εξαγγελθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι τα εξής:

1. Απαγόρευση της κυκλοφορίας ΙΧ σε όλους τους δρόμους της χώρας
Εκατοντάδες συμπολίτες χάνουν τη ζωή τους και χιλιάδες τραυματίζονται σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και ατυχήματα. Αιτία η παραβίαση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Προκειμένου να προστατέψει τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων πολιτών η ελληνική κυβέρνηση απαγορεύει την κίνηση ΙΧ σε όλους τους δρόμους της επικράτειας. Στο εξής οι μετακινήσεις των πολιτών θα γίνονται μόνο με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και Ταξί. 

2. Απαγόρευση του γάμου ή ακόμα και των απλών ερωτικών σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών
Οι γυναικοκτονίες και τα πολλά περιστατικά κακοποίησης και ενδοοιογενειακής βίας αναγκάζουν την κυβέρνηση να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να χτυπήσει το κακό στη ρίζα του. Η απαγόρευση του γάμου και των ερωτικών σχέσεων πολιτών διαφορετικού φύλου βάζουν τέλος σε αιώνες κακοποιητικών συμπεριφορών και επιτρέπει στις γυναίκες να ζουν χωρίς τον φόβο ενός κακοποιητή συζύγου ή συντρόφου.

3. Κλείσιμο όλων των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων
Η βία στα πανεπιστήμια θα γίνει παρελθόν αν δεν υπάρχει κανείς στα πανεπιστήμια. Με αυτήν την απλή ιδέα η κυβέρνηση βάζει τέλος σε δεκαετίες ασυδοσίας και τραμπουκισμών με μια μόνο απόφαση. Τα πανεπιστήμια από έδρα και καταφύγιο συμμοριών μπαχαλάκηδων και εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου θα γίνουν το ειρηνικό καταφύγιο πουλιών και αδέσποτων τετράποδων που θα βρίσκουν καταφύγιο στις φιλόξενες αίθουσες τους. 

4. Φυλάκιση ενός έτους για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους
Για πρώτη φορά μια κυβέρνηση δίνει πειστική απάντηση στο πρόβλημα της διαφθοράς στο δημόσιο τιμωρώντας όλους τους δημοσίους υπαλλήλους με ποινή ενός έτους φυλάκισης. Φυσικά οι περισσότεροι που θα φυλακιστούν θα είναι αθώοι αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας (και ίσως στην παγκόσμια ιστορία) θα τιμωρηθούν και όλοι οι διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ