- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Απαγορευτικό του ΣΥΡΙΖΑ για κοινές εμφανίσεις στα ΜΜΕ με βουλευτές της Νέας Αριστεράς
Ζήτημα ψυχολογίας έβαλε ο Π. Παππάς
ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» σε κοινές εμφανίσεις με βουλευτές Νέας Αριστεράς - Ζήτημα ψυχολογίας έβαλε ο Π. Παππάς
Τα πάνω κάτω έφερε στον στρατηγικό και επικοινωνιακό σχεδιασμό της Κουμουνδούρου η επίσημη πρώτη χθες (6.12) της Νέας Αριστεράς στη Βουλή, καθώς οι αποχωρήσαντες ανοίγουν το παιχνίδι στο γήπεδο της Κεντροαριστεράς και η αμηχανία «υποδοχής» της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11» από τον ΣΥΡΙΖΑ διαχέεται σε όλα τα επίπεδα.
Πρώτο σημείο της κόντρας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς ήταν οι δηκτικές αναρτήσεις του συντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου, Παύλου Πολάκη και της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη αναφορικά με την ψήφο της Νέας Αριστεράς στο νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια». Τώρα, η Κουμουνδούρου επιβάλλει «απαγορευτικό» στην από κοινού εμφάνιση βουλευτών και στελεχών της με αυτά της Νέας Αριστεράς, στα τηλεοπτικά πάνελ.
Τέλος η κοινή παρουσία στα πάνελ ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της «Νέας Αριστεράς»
Την σχετική απόφαση γνωστοποίησε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ o βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ,Πέτρος Παππάς ζητώντας την «κατανόηση» της κομματικής βάσης, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, όπως και έναν εύλογο χρόνο προσαρμογής στην νέα κατάσταση.
«Δεν υπάρχει ακόμη αυτή ενδεχομένως η ψυχολογική ετοιμότητα αντιλαμβάνομαι» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς για την ντιρεκτίβα της Κουμουνδούρου, η οποία μαρτυρά το άγχος της διαχείρισης του «αντίπαλου δέους» της.
Από πλευράς της Κουμουνδούρου ωστόσο γίνεται λόγος για σύσταση στους βουλευτές και τα στελέχη τους να μη βγαίνουν στα πάνελς σε αντιπαράθεση με στελέχη της «Νέας Αριστέρας», αλλά αυτό δεν αφορά όπως τονίζουν εκπομπές που παρίσταται το σύνολο της αντιπολίτευσης.
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Στις 16:00 συνεδρίασε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου. Συζητήθηκε η εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή, ο οδικός χάρτης για το Συνέδριο, καθώς και η μετατροπή της Κεντρικής Επιτροπής σε Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.