Πολιτικη & Οικονομια

Συνεδριάζουν σήμερα οι «11» για τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα - Μοιράζονται οι ρόλοι

Όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Χαρίτσης για την κατανομή των χαρτοφυλακίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Χαρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Νάσος Ηλιόπουλος
Αναμένονται ανακοινώσεις για τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Οι «11» βουλευτές συνεδριάζουν σήμερα - Κατανομή ρόλων για τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα - Οι δηλώσεις Χαρίτση

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που αναμένεται να σχηματιστεί από τους 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως επεσήμανε σήμερα (28.11) ο βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης

Οι 11 βουλευτές αναμένεται να συνεδριάσουν στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης προκειμένου να οριστούν τα επόμενα βήματα για τη δημιουργία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας. «Θα συνεδριάσουμε σήμερα, θα ακολουθήσουμε όλες τις διαδικασίες με τρόπο σταθερό και στέρεο, ώστε η νέα ΚΟ που θα συγκροτηθεί, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις», δήλωσε ο κ. Χαρίτσης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Η ονομασία δεν θα είναι στη σημερινή ατζέντα. Όμως, το ζήτημα κατανομής των χαρτοφυλακιών αναμένεται να πέσει στο τραπέζι των σημερινών συζητήσεων. 

Χαρίτσης: «Δεν είναι απλό ζήτημα η κατανομή των χαρτοφυλακίων»

«Είμαστε μία μικρή κοινοβουλευτική ομάδα, άρα το πώς θα κατανείμουμε τα χαρτοφυλάκια δεν είναι απλό ζήτημα. Αισιοδοξώ πάντως, γιατί έχουμε μία ομάδα που μπορεί να καλύψει μεγάλο θεματικό εύρος. Πολλοί έχουν θητεύσει σε καίριες θέσεις ευθύνης», σημείωσε ο Αλέξης Χαρίτσης και πρόσθεσε ότι η νέα ΚΟ έχει μεγάλη συνοχή και πρόθεση όλων είναι να υπερβούν, τις όποιες εσωτερικές διαιρέσεις του παρελθόντος. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι οι Ευρωεκλογές θα είναι η πρώτη ψήφος εμπιστοσύνης από την κοινωνία.

«Δεν έφυγαν μόνο οι βουλευτές αλλά εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν μία δύσκολη απόφαση, που δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, αλλά όλος αυτός ο κόσμος δεν μπορούσε να βλέπει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο να εκφυλίζεται το τελευταίο διάστημα», είπε σε άλλο σημείο ο Αλέξης Χαρίτσης. 

Συνέντευξη στον ρ/στ "ΣΚΑΙ 100,3" | 28.11.2023

📻Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100.3 και στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα

Posted by Alexis Charitsis - Αλέξης Χαρίτσης on Tuesday, November 28, 2023

Διαβάστε περισσότερα - Εξελίξεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.