Πολιτικη & Οικονομια

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στην «Ομπρέλα»: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σηκώσει ανάστημα» σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
Πώς σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης τα εσωκομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ και την Ομπρέλα

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην «Ομπρέλα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε σήμερα (10.11) την απάντησή του στην «Ομπρέλα», λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη των εργασιών της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής

Σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» και επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει. «Χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε. Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μη μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας». 

Σε άλλο σημείο, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν». Επιπλέον, σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κυβέρνηση: «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

Κασσελάκης για Τέμπη: «Η αλήθεια θα λάμψει»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και την υπόθεση των υποκλοπών. «Η αλήθεια θα λάμψει. Μπορεί οι κυβερνώντες να μας ειρωνεύονται, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει να καταρρακώνεται το κράτος δικαίου και η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση».

Επιπλέον, ο Στέφανος Κασσελάκης στράφθηκε και κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα της φορολογίας. «Δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους. Παίρνουν οριζόντια, αυθαίρετα μέτρα. Δεν υπάρχει καμιά λογική και δεν θέλουν να ακούσουν. Πάνε να πάρουν από τους πολλούς δυσβάσταχτα ποσά ενώ αλλού υπάρχει μεγάλη σπατάλη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwuynam7m1ip)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY