- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στην «Ομπρέλα»: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σηκώσει ανάστημα» σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος
Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην «Ομπρέλα»
Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε σήμερα (10.11) την απάντησή του στην «Ομπρέλα», λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη των εργασιών της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής.
Σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» και επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει. «Χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε. Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μη μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».
Σε άλλο σημείο, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν». Επιπλέον, σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κυβέρνηση: «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».
Κασσελάκης για Τέμπη: «Η αλήθεια θα λάμψει»
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και την υπόθεση των υποκλοπών. «Η αλήθεια θα λάμψει. Μπορεί οι κυβερνώντες να μας ειρωνεύονται, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει να καταρρακώνεται το κράτος δικαίου και η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση».
Επιπλέον, ο Στέφανος Κασσελάκης στράφθηκε και κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα της φορολογίας. «Δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους. Παίρνουν οριζόντια, αυθαίρετα μέτρα. Δεν υπάρχει καμιά λογική και δεν θέλουν να ακούσουν. Πάνε να πάρουν από τους πολλούς δυσβάσταχτα ποσά ενώ αλλού υπάρχει μεγάλη σπατάλη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Να μην αφήσουμε να περάσει ούτε μία μέρα για να προχωρήσουμε στις ενέργειες αποκατάστασης του δάσους που χάθηκε»
Ποιες εργασίες θα γίνουν
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της πυρκαγιάς ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Μένει να εξακριβωθεί εάν μέσα στον πυκνό πολιτικό χρόνο που ακολουθεί θα καταφέρει γρήγορα να ξεπεράσει τα προβλήματα
Ξεπέρασε τα 19,6 εκατομμύρια η επιβατική κίνηση στο πρώτο επτάμηνο του 2026
«Διαφωνώ με το πολιτικό σχέδιο της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει
Ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συζήτησαν στο Μαξίμου για την πορεία της ανάπλασης
Τι ισχύει φέτος για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία
«Η Περιφέρεια Αττικής έχει πρόδηλο έννομο συμφέρον να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.