- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Διαγραφή με τα χίλια - Να σταματήσει το αριστερό μοιρολόι»
«Σιγά που θα φύγει ο Τσακαλώτος και θα κλάψουν», σχολίασε ο ηθοποιός
Λάκης Λαζόπουλος: Το σχόλιο του ηθοποιού για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο
Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ στο νέο του podcast στο Newsbreak και τη στάση που τηρεί ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με τις διαγραφές ιστορικών στελεχών της Κουμουνδούρου. «Μπουρλότο στον ΣΥΡΙΖΑ, μπουρλότο», σχολίασε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.
«Επιτρέπεται να κάνεις διαγραφές από την Αμερική; Δεν ήξεραν οι άνθρωποι τι ώρα ήταν και τους έρχονταν ειδήσεις άσχετη ώρα. Μπουρλότο. Όλα αυτά τα φοβερά κεφάλια του ΣΥΡΙΖΑ, τι θα γίνει πια; Όλα αυτά τα αριστερά κεφάλια που έχουν μέσα αυτή την ιδεολογία, την έχουν φτιάξει, την έχουν καλουπώσει, έχουν τόσα πολλά να πουν, ρε μπουρλότο! Σιγά το κόμμα, ένα απόκομμα, το οποίο έγινε κόμμα και… σιγά που θα φύγει ο Τσακαλώτος και θα κλάψουν, όλος ο κόσμος της Αριστεράς. Θα χάσουν το σακίδιο και θα τους πονέσει. Φοβερό έργο έκανε ο Τσακαλώτος, έδωσε το οικονομικό μαξιλάρι στον Μητσοτάκη, τόσα δισ. και δεν έδωσε μία ρημάδα σύνταξη στους ανθρώπους που ήδη φοροκυνηγούσε. Ωραίος αριστερός, τι να σου πω...», λέει ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του.
Λαζόπουλος: «Οι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σφίγγουν τον κλοιό γιατί θέλουν το κόμμα να το κάνουν 3%»
Λίγο αργότερα, ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν 3%. Μέσα σε αυτό, ήταν η Ομπρέλα 1% από το 3%. Και το υπόλοιπο 30%-30% που κάποια στιγμή προστέθηκε, ήταν ένα κοινωνικό ρεύμα, ένα κίνημα το οποίο ήθελε αλαλαγή ζωής και προσετέθη εκείνη τη στιγμή. Μετά, όμως, στη δεύτερη μετανάστευση, που έφυγαν ομαδικά όλα τα μυαλά της Ελλάδας απομείναμε όλοι υπόλοιποι, εμείς, οι έτοιμοι να κοιμηθούμε, ή να αποκοιμηθούμε μέχρι να μας ξυπνήσει το φως της επόμενης γενιάς. Ο Κασσελάκης λοιπόν δεν ανήκει σε αυτό το 3% του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκει στο 30% στο εν δυνάμει ποσοστό του κοινωνικού ρεύματος που προσετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σφίγγουν τον κλοιό γιατί θέλουν το κόμμα να το κάνουν 3%. Ο Κασσελάκης παλεύει αποτυχημένα μέχρι τώρα να διασώσει αυτό το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα που είχε προστεθεί κάποτε. Διαγραφή με τα 1.000, χωρίς πολλά πολλά λόγια, απλά. Δεν θες, όπως λέει και μία ψυχή, “στην ευχή της Παναγίας και στο διάολο”. Μαζί δηλαδή, πηγαίνεις στην ευχή της Παναγίας και εκεί δεξιά είναι και ο διάολος, κάνεις στροφή και έφυγες. Να σταματήσουν οι μοιρολογίστρες να κλαίνε εκεί πέρα. Γιατί χάσαμε και πώς χάσαμε. Να σταματήσει αυτό το αριστερό μοιρολόι, να πάνε να κλάψουν στα σπίτια τους και αν ο Κασσελάκης είναι μία φλούδα θα τον ξεράσει μία μέρα και αυτόν η ιστορία», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.