- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Λάκης Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις διαφορετικό μέλλον»
«Παιδική χαρά» - Τι είπε για τον Παύλο Πολάκη
Ο Λάκης Λαζόπουλος για την παραμονή Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια: «Με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις διαφορετικό μέλλον»
Την αντίδραση του Λάκη Λαζόπουλου προκάλεσε η παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσω της διαδικτυακής ραδιοφωνικής του εκπομπής, όχι μόνο κατά του Πολάκη αλλά και κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί για ανακολουθία λόγων-έργων. Επίσης, χαρακτηρίζει «παιδική χαρά» τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις διαφορετικό μέλλον», εξ ου και «αυτή η βαρεμάρα και στασιμότητα».
«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης. Αποδεικνύοντας ότι ο αρχηγός λέει και ξελέει, ότι ο μεγάλος Κρητικός είναι μικρό παιδί και ζητάει συγγνώμη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και ότι με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις ένα διαφορετικό μέλλον. Το ίδιο αστειάκι. Και δημιουργείται αυτή η απίστευτη βαρεμάρα και στασιμότητα στο κόμμα της αντιπολίτευσης», αναφέρει.
@newsbreakgr Λαζόπουλος: Δεν ξαφνιάστηκα που ξαναγύρισε στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης #lazopoulos #lakislazopoulos #syriza #polakis #newsbreakgr ♬ πρωτότυπος ήχος - newsbreak
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση που είχε κάνει, στοχοποιώντας δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικά στελέχη.
Εν συνεχεία, ο πρώην υπουργός ζήτησε συγγνώμη και ομόφωνα τα όργανα αποφάσισαν να παραμείνει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά και τη σκληρή κριτική της ΝΔ, που έκανε λόγο για «κωλοτούμπα Τσίπρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε η υπουργός Εργασίας για τις συμβάσεις
Νέος γύρος άγριας αντιπαράθεσης ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με φόντο τη συνάντηση στην Αθηναϊκή Λέσχη
Ο υπουργός απάντησε στην κριτική για τις υποθέσεις φορολογικής απάτης
Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής
Σχεδόν 600.000 κάτοικοι απέχουν περισσότερα από 20 χιλιόμετρα από τράπεζα
Σε δύο δόσεις οι πληρωμές
Είπαν κάτι που δεν έχουν πει ξανά;
Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
Έφτασε τα 165,4 δισ. ευρώ - Αυξήθηκε η κατανάλωση, αρνητικό το ποσοστό αποταμίευσης
Τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Διεύρυνση των εισοδηματικών ορίων κατά 2.000 ευρώ και ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες οικογένειες
Θερμές ευχαριστίες της Εκκλησίας στον πρωθυπουργό για τη συμφωνία με την Αίγυπτο και τα κειμήλια
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Συνολικά 33 πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση
Οι δύο περιφέρειες που συγκεντρώνουν πάνω από τις μισές επενδυτικές προτάσεις
Χωρίς τέλος το ράλι στο πετρέλαιο
Η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.