Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Παπανδρέου: «Ο Κασσελάκης φέρνει φρέσκο αέρα - Δείτε τις φάτσες όσων δεν τον θέλουν»

«Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο βαθύ από τον Κασσελάκη», σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου
Ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νίκος Παπανδρέου: Η δήλωση για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον «φρέσκο αέρα που φέρνει στην πολιτική»

Ο Νίκος Παπανδρέου κλήθηκε να σχολιάσει το «φαινόμενο Κασσελάκη». Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στο Action 24 δήλωσε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «φρέσκος αέρας για το πολιτικό σύστημα».

«Πιστεύω ότι είναι φρέσκος αέρας για το πολιτικό σύστημα. Το ότι τον κυνηγάνε τόσο τα social media δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος. Αφού είναι και από την Αμερική, το παίζει το παιχνίδι. Δεν του βγήκε, αλλά ο κατασπαραγμός που του γίνεται είναι too much. Δείτε αυτούς που τον κυνηγούν, δείτε τις φάτσες των ανθρώπων που δεν τον θέλουνε και αν αυτοί τραβάνε ψήφους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Αν ο Τσιπρας τον προώθησε, ίσως το προέβλεψε», είπε ο Νίκος Παπανδρέου. 

Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο Νίκος Παπανδρέου σχολίασε ότι δεν περίμενε να πάει τόσο άσχημα στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο βαθύ από τον Κασσελάκη. Το 2015 αντί να πάει με το Ποτάμι, διάλεξε να πάει με τον Καμμένο. Είναι αυτό αριστερό κόμμα;», διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του 2024. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwjztr62o5p5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ