- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Βίτσας: «Σε επικίνδυνη κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο καθένας σκέφτεται τι θα κάνει»
«Δεν με εκφράζει η ηγεσία», δηλώνει
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δημήτρης Βίτσας για τον Στέφανο Κασσελάκη και την κατάσταση στο κόμμα
Ο Δημήτρης Βίτσας σε νέες του δηλώσεις σήμερα (25.10) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε επικίνδυνη κατάσταση και ο καθένας σκέφτεται τι θα κάνει, ωστόσο, εξέφρασε ελπίδες ότι το κόμμα μπορεί να σωθεί.
Το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι δεν τον εκφράζει η ηγεσία του κόμματος και υπογράμμισε ότι το μέλος και στέλεχος θα πάρει τις δικές του αποφάσεις.
Σε άλλο σημείο, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν αμφισβητεί ότι κέρδισε με διαφανή τρόπο. Επίσης, είπε ότι θα χρειαζόταν μια βοήθεια από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν γνωρίζει αν του δόθηκε.
Κατσαρός: «Μόνη λύση στο αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ είναι να παραιτηθεί ο Κασσελάκης»
«Εμφυλιοπολεμικό» είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα εσωτερικά του κόμματος. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης Κατσαρός, μιλώντας σήμερα στο Mega, υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να επιβεβαιωθεί διαγράφοντας ιστορικά στελέχη.
«Είναι ένα φαινόμενο σύνηθες, αυτό που αποκαλούμε άνοδος της ασημαντότητας. Ψάχνει έναν τρόπο να επιβεβαιωθεί καταφερόμενος σημαντικών στελεχών με τεράστια προσφορά στο κόμμα. Προσπαθεί να επιβεβαιώσει, σε μία κατάσταση απελπιστική για αυτόν, την ηγεσία του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαρός και υπογράμμισε ότι εκείνος που θα έπρεπε να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ια πρέπει να είναι ο ίδιος ο κ. Κατσαρός.
«Δεν μπορεί να καταφέρεται με τεράστια έλλειψη σεβασμού στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς που δημιούργησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, για να τον βρει ο κος Κασσελάκης. Είναι αυτό που λέμε “ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα”», είπε ακόμη ο κ. Κατσαρός.
Ο Τάκης Κατσαρός υποστήριξε ότι κανένας δεν θα ψηφίσει τη διαγραφή των ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. «Βρίσκεται σε τεράστιο αδιέξοδο και η μόνη λύση θα ήταν να υποβάλλει όσο πιο γρήγορα την παραίτησή του», δήλωσε. Μεταξύ άλλων το στέλεχος του κόμματος σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης επιδείκνυε τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ θα έπρεπε να κάνει αγώνα για τον πόλεμο στο Ισραήλ και την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας.
Στο στόχαστρο του κ. Κατσαρού βρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας. «Έχει τις ευθύνες του κι επειδή έχει μεγάλες ευθύνες για τον τρόπο εκλογής που εκείνος επέβαλε, πιστεύω θα έπρεπε να πάρει θέση. Ο κ. Κασσελάκης είναι φανερό ότι ξεφουσκώνει. Πρέπει να διευκολύνει και ο ίδιος με την παραίτησή του. Ο ίδιος είχε πει ότι η πολιτική για εκείνον είναι ένα διάλειμμα ανάμεσα στις επιχειρηματικές του ενασχολήσεις. Δεν κράτησε αρκετά αυτό το διάλειμμα; Ας γυρίσει πίσω στις επιχειρήσεις του και του εύχομαι καλή επιτυχία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Το αφήγημα περί ωριμότητας και μετατόπισης προς το κέντρο και τα παλιά αντανακλαστικά
Δείτε το βίντεο της αντιπαράθεσής τους
Η λίστα με τις 16 κατηγορίες που θα πάρουν το βοήθημα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.