Πολιτικη & Οικονομια

Βίτσας: «Δεν έχω καμία διάθεση να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν είναι δεδομένη η διαγραφή μου», σχολίασε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Βίτσας
Ο Δημήτρης Βίτσας © Eurokinissi

Δημήτρης Βίτσας: Τι σχολίασε για την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε ο Δημήτρης Βίτσας, το ένα από τα τρία στελέχη του κόμματος που διέγραψε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του κόμματος.

«Δεν έχω καμία διάθεση να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε αρχικά ο κ. Βίτσας και πρόσθεσε:

«Δεν είναι δεδομένη η διαγραφή μου. Θα πρέπει να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Είναι 15 μέλη. Τα δύο τρίτα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ της διαγραφής. Θα πάμε στην Κεντρική Επιτροπή και θα πρέπει να επικυρωθεί».

Ως προς το αν είχαν γίνει αντιληπτές στον ΣΥΡΙΖΑ οι θέσεις Κασσελάκη που αποκαλύφθηκαν από το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ απάντησε πως «αρκετοί σε δηλώσεις μας το εντοπίζαμε το θέμα, δεν φαίνεται, όμως, ότι για 70.000 συντρόφους αυτό είχε σημασία. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει πρόεδρος κάποιος που στην ουσία έχει μόλις γίνει μέλος του κόμματος. Για να γίνει κάποιο μέλος της επιτροπής δεοντολογίας πρέπει να είναι 5 χρόνια μέλος του κόμματος αλλά χρειάζεται μηδέν χρόνο για να γίνει πρόεδρο και 2 ευρώ για να γίνει μέλος και να ψηφίσει».

Τέλος, ως προς τα υπονοούμενα που άφησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον ίδιο στην ανάρτηση διαγραφής, ο κ. Βίτσας σχολίασε πως «αυτές είναι βαριές κουβέντες που λέγονται...»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY