- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δήμος Αθηναίων: Την Παρασκευή η πρώτη συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη
Η «σκυτάλη» στον Δήμο Αθηναίων θα δοθεί στον Χάρη Δούκα την 1η Ιανουαρίου 2024
Δήμος Αθηναίων: Την Παρασκευή (20/10) η συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη - Επίσημα η σκυτάλη για τον Δήμο Αθηναίων θα δοθεί στον Χάρη Δούκα την 1η Ιανουαρίου 2024.
Την Παρασκευή (20/10) το πρωί θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο Δημαρχείο Αθηνών ο Χάρης Δούκας με τον Κώστα Μπακογιάννη.
Ο μελλοντικός και απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων αντίστοιχα, θα συνομιλήσουν για θέματα που επείγουν για τον Δήμο Αθηναίων μιας και οι δύο, είχαν δηλώσει πως θα συνομιλήσουν μεταξύ τους για αυτά τα θέματα. Ο Χάρης Δούκας στη συνέντευξή του στο MEGA ανέφερε: «Έχω ζητήσει συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη».
Ο Κωστας Μπακογιάννης μετά τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε: «Είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του ώστε να οργανώσουμε μία συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση».
Επίσημα, η σκυτάλη για τον Δήμο Αθηναίων θα δοθεί στον Χάρη Δούκα την 1η Ιανουαρίου 2024.
«Τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώματα και κόμματα»
Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Χάρης Δούκας μίλησε στο ΣΚΑΙ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Εγώ πλέον είμαι δημαρχος Αθηναίων, το χρεός μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές».
Αναφέρθηκε στους λόγους που οι κάτοικοι των Αθηνών τον ψήφισαν για νέο Δήμαρχο: «Νομίζω ότι οι πολίτες προτίμησαν μία νέα, θετική πρόταση, όχι τοξική, με συγκεκριμένες θέσεις, η οποία αφορούσε τις γειτονιές, τα μικρά καθημερινά θέματα που όμως είναι πολύ σημαντικά, δηλαδή θέματα για το πράσινο,την καθαριότητα, τα πεζοδρόμια».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης στο θέμα της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό: «Θέλουμε να συνεχίσει, είναι κοστολογημένο στο πρόγραμμά μου, το μόνο άγχος μου είναι να προχωρήσει. Έχω σκέψεις που σχετίζονται με την Λεωφόρο». «Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς».
Κλείνοντας, ο Χάρης Δούκας σχολίασε για την κριτική που θα δεχθεί: «Ζητάμε την κριτική για να γινόμαστε καλύτεροι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.