- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμος Αθηναίων: Την Παρασκευή η πρώτη συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη
Η «σκυτάλη» στον Δήμο Αθηναίων θα δοθεί στον Χάρη Δούκα την 1η Ιανουαρίου 2024
Δήμος Αθηναίων: Την Παρασκευή (20/10) η συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη - Επίσημα η σκυτάλη για τον Δήμο Αθηναίων θα δοθεί στον Χάρη Δούκα την 1η Ιανουαρίου 2024.
Την Παρασκευή (20/10) το πρωί θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο Δημαρχείο Αθηνών ο Χάρης Δούκας με τον Κώστα Μπακογιάννη.
Ο μελλοντικός και απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων αντίστοιχα, θα συνομιλήσουν για θέματα που επείγουν για τον Δήμο Αθηναίων μιας και οι δύο, είχαν δηλώσει πως θα συνομιλήσουν μεταξύ τους για αυτά τα θέματα. Ο Χάρης Δούκας στη συνέντευξή του στο MEGA ανέφερε: «Έχω ζητήσει συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη».
Ο Κωστας Μπακογιάννης μετά τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε: «Είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του ώστε να οργανώσουμε μία συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση».
Επίσημα, η σκυτάλη για τον Δήμο Αθηναίων θα δοθεί στον Χάρη Δούκα την 1η Ιανουαρίου 2024.
«Τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώματα και κόμματα»
Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Χάρης Δούκας μίλησε στο ΣΚΑΙ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Εγώ πλέον είμαι δημαρχος Αθηναίων, το χρεός μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές».
Αναφέρθηκε στους λόγους που οι κάτοικοι των Αθηνών τον ψήφισαν για νέο Δήμαρχο: «Νομίζω ότι οι πολίτες προτίμησαν μία νέα, θετική πρόταση, όχι τοξική, με συγκεκριμένες θέσεις, η οποία αφορούσε τις γειτονιές, τα μικρά καθημερινά θέματα που όμως είναι πολύ σημαντικά, δηλαδή θέματα για το πράσινο,την καθαριότητα, τα πεζοδρόμια».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης στο θέμα της διπλής ανάπλασης στο Βοτανικό: «Θέλουμε να συνεχίσει, είναι κοστολογημένο στο πρόγραμμά μου, το μόνο άγχος μου είναι να προχωρήσει. Έχω σκέψεις που σχετίζονται με την Λεωφόρο». «Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς».
Κλείνοντας, ο Χάρης Δούκας σχολίασε για την κριτική που θα δεχθεί: «Ζητάμε την κριτική για να γινόμαστε καλύτεροι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.