Πολιτικη & Οικονομια

Με «βρόμικο» στη Μαβίλη γιόρτασε τη νίκη στον δήμο Αθηναίων ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Δουδωνή στο X μετά την επικράτηση του Χάρη Δούκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές - δήμος Αθηναίων: Στη Μαβίλη για «βρόμικο» Νίκος Ανδρουλάκης - Παναγιώτης Δουδωνής μετά τη νίκη του Χάρη Δούκα.
«Μία μεγάλη και καθαρή νίκη γιορτάστηκε με βρόμικο», έγραψε στην ανάρτησή του ο Παναγιώτης Δουδωνής © Eurokinissi/George Kontarinis, X/Panagiotis Doudonis

Αυτοδιοικητικές εκλογές - δήμος Αθηναίων: Στη Μαβίλη για «βρόμικο» Νίκος Ανδρουλάκης - Παναγιώτης Δουδωνής μετά τη νίκη του Χάρη Δούκα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής γιόρτασαν τη νίκη του Χάρη Δούκα στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και του Δημήτρη Κουρέτα στη Θεσσαλία με βρώμικο στην πλατεία Μαβίλη.

Το γεγονός αποκάλυψε ο Παναγιώτης Δουδωνής στο X ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με τον Νίκο Ανδρουλάκη και με ένα «βρόμικο» στο χέρι γράφοντας: «Μία μεγάλη και καθαρή νίκη γιορτάστηκε με βρόμικο»!

Νωρίτερα το βράδυ της Κυριακής, την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Αθηναίων, την αλλαγή σκυτάλης υπέρ των υποψηφίων που υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ σε πολλούς δήμους, καθώς και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του β' γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι πρόκειται για μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ, της ανανέωσης και του προοδευτικού λόγου, καθώς και πρώτη μεγάλη ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε ότι ηττήθηκε η αλαζονεία, η αμετροέπεια και οι πελατειακές πρακτικές.

Υπογράμμισε ότι οι πολίτες έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και σημείωσε ότι «συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι μαζί, τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε».

Ο ίδιος τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός αξίζει μια αξιόπιστη προοδευτική ισχυρή δύναμη που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ειδικότερα για τη νίκη του Χάρη Δούκα, τόνισε ότι «τα κατάφερε» και τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο «ηθικό και με επάρκεια».

Η πόλη μας θα έχει έναν δήμαρχο που θα την κάνει πιο ανθρώπινη, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ