Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης: Mεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ, πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη

«Ο ελληνικός λαός αξίζει μια αξιόπιστη προοδευτική ισχυρή κυβέρνηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ανδρουλάκης: Mεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ, πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη
Για μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης ©ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Νίκος Ανδρουλάκης: Mεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ, πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη

Την ικανοποιησή του για την μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Αθηναίων, την αλλαγή σκυτάλης υπέρ των υποψηφίων που υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ σε πολλούς δήμους, καθώς και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του β' γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι πρόκειται για μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ, της ανανέωσης και του προοδευτικού λόγου, καθώς και πρώτη μεγάλη ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε ότι ηττήθηκε η αλαζονεία, η αμετροέπεια και οι πελατειακές πρακτικές.

Υπογράμμισε ότι οι πολίτες έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και σημείωσε ότι «συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι μαζί, τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε».

Ο ίδιος τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός αξίζει μια αξιόπιστη προοδευτική ισχυρή δύναμη που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ειδικότερα για τη νίκη του Χάρη Δούκα, τόνισε ότι «τα κατάφερε» και τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο «ηθικό και με επάρκεια».

Η πόλη μας θα έχει έναν δήμαρχο που θα την κάνει πιο ανθρώπινη, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw98foyqftmp)

Σε άλλο κλίμα η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση που έσπευσε πρώτος να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου στο εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούκα ήταν σε εντελώς διαφορετική «γραμμή» από εκείνη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά ουσιστικά για σταδιακή ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ που θα το φέρει στην εξουσία στις επόμενες εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός κάλεσε σε συσπείρωση «προοδευτικών δυνάμεων», κάτι που στις πολιτικές αναλύσεις που ακολούθησαν εκτιμήθηκε ως κάλεσμα για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός, προσερχόμενος στα γραφεία του νέου δημάρχου Αθηναίων, έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη και μεγάλη αλλαγή» και τόνισε ότι «μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή όταν συσπειρώνονται οι προοδευτικές δυνάμεις».

Ο Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «η Αθήνα μπορεί να γίνει πρωτοπορία για να δείξει πού μπορεί να πάει η Ελλάδα. Μπορούν να γίνουν αλλαγές, κατι που αποτελεί μήνυμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας».

Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανατροπή θα γίνει και μέσω των πολιτικών που θα προωθήσει ο Χάρης Δούκας που προωθεί ένα όραμα πράσινης ανάπτυξης και ανθρωπιάς και προοπτικής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw97l5wtipm9)

  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ