- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ για ομάδα Κασσελάκη: «Ο “Πολακισμός” είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ»
Στο μέλλον με «τα πιο φθαρμένα υλικά του παρελθόντος»
Νέα Δημοκρατία: «Ο "Πολακισμός" είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ» - Η αντίδραση για τη νέα «ομάδα κρούσης» του Στέφανου Κασσελάκη
Για «πολακισμό» ο οποίος «είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ», κάνει λόγο η κυβέρνηση μετά την συγκρότηση του προεδρείου της ΚΟ, ενώ χαρακτηρίζει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ «τοξικό και διχαστικό».
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στη θέση του συντονιστή των τομεαρχών και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός δήλωσε: «Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης έχρισε υπερσυντονιστή των τομεαρχών του κόμματος τον κ. Πολάκη, εξαργυρώνοντας προφανώς τη θερμή υποστήριξή του, αλλά δείχνοντας παράλληλα πώς βλέπει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: τοξικό, διχαστικό, στηριγμένο στα πιο φθαρμένα υλικά του παρελθόντος.
»Αυτό προφανώς βλέπουν και πολλοί βουλευτές που τον άκουγαν σήμερα παγωμένοι και αμήχανοι να επαναλαμβάνει τα ίδια ληγμένα τσιτάτα, με πιο θερμό χειροκροτητή τον Παύλο Πολάκη. Ο «πολακισμός» είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά με γραβάτα».
Ποιοι αποτελούν τη νέα ομάδα κρούσης του ΣΥΡΙΖΑ
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ορίζονται οι Νίκος Παππάς, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Διονύσης Καλαματιανός. Από τις επιλογές απουσιάζουν τόσο ο Αλέξης Χαρίτσης όσο και ο Νάσος Ηλιόπουλος, δύο πρόσωπα που είχαν στηρίξει ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου στην κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Συντονιστής ΕΠΕΚΕ (συντονιστής των τομεαρχών) θα είναι ο Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν και οι τομεάρχες.
Νέα γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ διευθυντής ΚΟ ορίζεται ο Γιώργος Τσίπρας. Ο Σωκράτης Φάμελλος συνεχίζει ως Πρόεδρος ΚΟ.
Ηχηρό μήνυμα από την εσωκομματική αντιπολίτευση
Σημειώνεται ότι αρχικά είχαν μετρηθεί 15 λευκά, ωστόσο στη συνέχεια διορθώθηκε καθώς είχαν προσμετρήσει στα θετικά και την ψήφο της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία ψήφισε λευκό. Είναι προφανές πάντως, ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τα 16 λευκά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον νεοεκλεγέντα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λευκό επέλεξαν τα στελέχη της ομάδας «6 συν 6» (Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος κα) που στήριξαν την Έφη Αχτσιόγλου, στελέχη της «Ομπρέλας», αλλά και μεμονωμένοι «προεδρικοί» βουλευτές, όπως η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Επιπλέον, «λευκό» κατά πληροφορίες, ψήφισαν ακόμη οι Όλγα Γεροβασίλη, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Ψυχογιός, Πέτη Πέρκα, Μερόπη Τζούφη, Έφη Αχτσιόγλου, Κώστας Μπάρκας, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μαρίνα Κοντοτόλη, Οσγκιούρ Φερχάτ και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.