- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορίνα Τριανταφύλλου: Η Αθήνα είναι πια μία πόλη πολλών ταχυτήτων
«Η τροχιά στην οποία βρίσκεται η πόλη μας αυτή την στιγμή, είναι ανοδική»
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: H Κορίνα Τριανταφύλλου γράφει για την υποψηφιότητά της ως Κοινοτική Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων και την πόλη.
Αγαπητοί φίλοι,
Η Αθήνα είναι πια μία πόλη πολλών ταχυτήτων.
Οι αναπλάσεις σε δρόμους και πλατείες, οι εκσυγχρονίσεις στους τομείς του ηλεκτροφωτισμού και της καθαριότητας, οι ποικίλες πολιτιστικές δράσεις αλλά και η αναδιάρθρωση των δημοτικών ιατρείων, έχουν φέρει την Αθήνα κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Οι 7 κοινότητες που απαρτίζουν την αθηναϊκή πρωτεύουσα, θα ενδυναμωθούν και θα αποτελέσουν έναν ισχυρό πυρήνα των γειτονιών που περιλαμβάνουν, σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του συνδυασμού ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ, στο Ωδείο Αθηνών, την περασμένη εβδομάδα.
Ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος, στην 1η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, αν οι πολίτες με στηρίξουν με την ψήφο τους, για αρχή, θα θέσω υπόψη των αρμοδίων, την ανάγκη επίβλεψης των εν εξελίξει (πάσης φύσεως) έργων, από τον Πρόεδρο της κάθε κοινότητας καθώς θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω το δικαίωμα της Κοινοτικής Αρχής για την συνεχή και συντονισμένη επικοινωνία με τους επικεφαλής και τεχνικούς των συνεργείων, ως προς την πορεία της αποπεράτωσής των.
Θα πρέπει να είναι επίσης σαφής χρονικά η διεκπεραίωση των έργων ως προς αποφυγήν της υφιστάμενης ταλαιπωρίας που συχνά αναγκάζονται να υπόκεινται οι Αθηναίοι πολίτες.
Η τροχιά στην οποία βρίσκεται η πόλη μας αυτή την στιγμή, είναι ανοδική και πρέπει και αυτή τη φορά οι πολίτες να εμπιστευτούν τον συνδυασμό του Κ. Μπακογιάννη ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ, ώστε η διαδρομή να πάρει πορεία εκτόξευσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Νέες μειώσεις στην αντλία αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.