- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιαννούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός - Ο "εμφύλιος" είναι λέξη βαριά»
Τι είπε για τη στάση Αχτσιόγλου και τον Παύλο Πολάκη
Χρήστος Γιαννούλης: Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις αντιδράσεις στο κόμμα μετά την εκλογή Κασσελάκη
Ο Χρήστος Γιαννούλης σχολίασε σήμερα τις αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την επόμενη ημέρα από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος. Ο βουλευτής του κόμματος αναγνώρισε ότι πράγματι «υπάρχει μία ένταση», ωστόσο, σημείωσε ότι «ο εμφύλιος είναι λέξη βαριά».
«Η εκλογή Κασσελάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξει η μενταλιτέ της εκλογικής αναμέτρησης είτε ο τρόπος με τον οποίο κατέβηκε ως υποψήφιος είτε η αδράνεια ή μη έγκαιρη αντίληψη της άλλης πλευράς για το τι συμβαίνει, οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα», σημείωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον ΣΚΑΪ ο κ. Γιαννούλης. Ο βουλευτής εκτίμησε ότι το πιο «σοφό μήνυμα είναι ο καταμερισμός του αποτελέσματος που ίσως διαγράφει την αποφυγή της διάσπασης, της διχόνοιας, του εμφυλίου αναφέροντας ότι υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά η συνολική εικόνα είναι ότι το 45% δεν διασπάται. Η επόμενη μέρα θα κριθεί από τη στάση του νικητή και τη μεγαθυμία αυτών που δεν έχουν εκλεγεί».
Σε ό,τι αφορά τη στάση που τηρεί η Έφη Αχτσιόγλου, ο Χρήστος Γιαννούλης σημείωσε ότι είναι δική της επιλογή ενώ απέφυγε να σχολιάσει την έντονη αντίδραση που έχουν απέναντι στον νέο πρόεδρο αρκετά στελέχη, λέγοντας ότι η στάση αυτή «δεν βοηθάει να δοθεί ένας χρόνος ανοχής να κριθεί σε ποιες ράγες βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ».
Σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου σε σχολείο παιδιών ΑμεΑ και για τον τρόπο που επέλεξε να μπει, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά, είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα κριθεί από τον τρόπο που θα αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαιρέτως». Τέλος, για τον ρόλο του Παύλου Πολάκη στο κόμμα είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το κράτος δικαίου γίνεται πεδίο σύγκρισης στην ΕΕ; - Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας
«Μου λείπει η πιο ανεπίσημη συμμετοχή μου στη ζωή» λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Aπέτυχε γιατί τον ένοιαζε μόνο να πάρει την εξουσία» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Tα όρια της νομιμότητας στις σύγχρονες φιλελεύθερες δημοκρατίες
Από το κυνήγι των εκπτώσεων στις οικονομικές διακοπές
Οι συσκευές τηλεϊατρικής δίνουν τη δυνατότητα για εξειδικευμένες εξετάσεις επί τόπου
Η αναφορά στο κράτος δικαίου, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον θάνατο της Μάρως Κοντού
H νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ
Η δήλωσή του μετά την αποχώρηση από την Κεντρική Επιτροπή
«Ο Φάμελλος πήρε κάποιες καλές θέσεις, αλλά τα μπουρδούκλωνε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι επιλέγουν διαφορετική πολιτική διαδρομή οφείλουν να παραδώσουν την έδρα»
Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογή της στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Με 7 ψήφους υπέρ και ένα λευκό
Αναλυτικά οι πληρωμές
«Η απαγόρευση δεν εξαφάνισε την αγορά, την παρέδωσε στη μαφία» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός
«Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τη θετική τροχιά της χώρας μας» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.