Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης για νίκη Κασσελάκη: «Χωρούν όλοι που θέλουν, μπορούν και αντέχουν»

Στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς από τα Σφακιά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης με τον Στέφανο Κασσελάκη
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα Σφακιά στέλνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη Δύση του ήλιου, ο Παύλος Πολάκης στέλνει μήνυμα συνεργασίας και διεύρυνσης για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η νίκη θα είναι μεγάλη. Πάμε με όραμα, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα να χτίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία για να κυβερνήσει και να αλλάξει τη χώρα. Χωρούν όλοι που θέλουν, μπορούν και αντέχουν».

Η νικη θα είναι μεγάλη. Πάμε με όραμα ,πρόγραμμα και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να χτισουμε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχει ανάγκη η...

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Sunday, September 24, 2023

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη

«Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται μέλλον», ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Όπως είπε, η σκέψη του αυτές τις ώρες βρίσκεται στους πληγέντες της Θεσσαλίας. 

Από το βήμα, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Νίκο Παππά για την υποστήριξή του, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ είπε και στην οικογένειά του, αλλά και τον σύντροφό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύντροφό του, Τάιλερ
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι και τους λέω κάτι ξεκάθαρο: δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ». Θέλησε, μάλιστα, να στείλει ένα μήνυμα σημειώνοντας: «Στον πόλεμο ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι επίσης πρώτος». Σε άλλο σημείο σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «ένα κόμμα από τα μέλη για τα μέλη, ένα κόμμα από την κοινωνία για την κοινωνία» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους στους εθελοντές της καμπάνιας του «αλλά και των συνυποψηφίων του και των εφορευτικών επιτροπών».

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι επικοινώνησε με την Εφη Αχτσιόγλου, η οποία τον συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία. «Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό αγώνα. Προσβλέπω την επόμενη ημέρα στη συνεργασία της ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο.Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά». 

Ο κ. Κασσελάκης διαμήνυσε ότι το πρώτο του ταξίδι ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα το πραγματοποιήσει στην Κύπρο

Δείτε τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvrgiwq0zi6p)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ