Πολιτικη & Οικονομια

Καταγγελία από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Οι εφορευτικές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη»

«Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ», τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταγγελία από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Οι εφορευτικές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση - καταγγελία για την εκλογική διαδικασία και την ψήφο από τα νέα μέλη

Ανάρτηση - καταγγελία έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media σχετικά με την εκλογική διαδικασία στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από δύο ώρες. Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος υποστηρίζει ότι έχουν φτάσει καταγγελίες από νέα μέλη, που παρότι ψήφισαν στον α' γύρο, οι εφορευτικές επιτροπές δεν τα εντοπίζουν στους εκλογικούς καταλόγους. 

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Ο κόσμος εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ»

Ενωτικός εμφανίστηκε στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας από το εκλογικό κέντρο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αποτελεί εγγύηση της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ανέφερε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής, έχουμε ακόμη χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμου σήμερα είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, χιλιάδες κόσμου είναι εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί».

Κλείνοντας, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι θα πήγαινε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του που ήλθε από την Αμερική.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvr20i7qawht)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.