- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Νίκος Ανδρουλάκης για τη δολοφονία Φύσσα: «Τίποτα δεν τελειώνει στον αγώνα κατά του νεοναζισμού»
«Οφείλουμε να αγωνιστούμε ενάντια στις αιτίες που εκκολάπτουν "το αυγό του φιδιού"»
Νίκος Ανδρουλάκης - Η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - «Να θυμόμαστε τη δολοφονική δράση της Ακροδεξιάς».
Με αφορμή τη σημερινή επέτειο των 10 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, στο Κερατσίνι, Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως «τίποτα δεν ξεχνιέται και τίποτα δεν τελειώνει στον αγώνα κατά του νεοναζισμού, του ρατσισμού και των εχθρών της Δημοκρατίας - όποια προσωπεία και αν φορέσουν».
Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης «δέκα χρόνια μετά, κανένας και καμία δεν δικαιούται να μην αντιλαμβάνεται πως η ψήφος στους φονιάδες των μεταναστών, του Φύσσα και στους υμνητές του Χίτλερ δεν είναι αντισυστημική».
Σημείωσε ότι οφείλουμε να θυμόμαστε τη δολοφονική δράση της Ακροδεξιάς, για να μην τεθούμε αντιμέτωποι ξανά με μια παρόμοια συνθήκη και υπογράμμισε:
«Οφείλουμε επίσης, ως σύγχρονη Κεντροαριστερά, να αγωνιστούμε ενάντια στις αιτίες που εκκολάπτουν "το αυγό του φιδιού". Τη διεύρυνση των ανισοτήτων, την υποβάθμιση των θεσμών κοινωνικής προστασίας και του κράτους δικαίου και την κρίση αντιπροσώπευσης.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ήταν, είναι και θα είναι στην εμπροσθοφυλακή αυτού του αγώνα, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατέληξε τονίζοντας ότι «είναι προφανής η πολιτική υποκρισία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν να στηρίξουν τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για να μην κατέλθει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Ηλίας Κασιδιάρης».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.