- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Blue Horizon: Παραιτήθηκε ο CEO της Attica Group
H εταιρεία ξεκινάει έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων για τον θάνατο του 36χρονου
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σπύρος Πασχάλης, διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Blue Horizon», στον απόηχο του θανάτου τού 36χρονου Αντώνη Καργιώτη
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σπύρος Πασχάλης, διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Blue Horizon», στον απόηχο του θανάτου τού 36χρονου Αντώνη Καργιώτη.
Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει ότι «χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα».
Γνωστοποιεί επίσης ότι «ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δεν θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας».
Η ανακοίνωση της Attica Group
Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Grοup εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.
Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δεν θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας.
Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.
Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην εκδήλωση «Ocean Eye»
Το ζήτημα συζητήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων
Τι αποφάσισε η Βουλή για Λαζαρίδη και Αυγενάκη
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στον άξονα Πτολεμαΐδας - Ξινό Νερό το οποίο χαρακτήρισε «σημαντικό έργο για την περιοχή»
Συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας με τη νέα πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, Πνινάτ Γιανάι
H ενημέρωση των κληρονόμων θα είναι άμεση
Νέα ανατροπή για τους δικαιούχους
Ο κινέζος πολιτικός επιστήμονας μιλά στην ATHENS VOICE
Πότε μπαίνουν τα χρήματα
«Για κάλπικες υποσχέσεις και λεφτόδεντρα», έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Το πολιτικό σκηνικό μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και οι προκλήσεις της αντιπολίτευσης
Τι είπε για Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου
Ποια είναι τα ποσά της επιστροφής
Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
Από τη ρητορική κατά των ελίτ στις ασαφείς οικονομικές εξαγγελίες
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται στην πράξη», τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
«Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής μπορεί να εκφράσει και να εγγυηθεί το ΠΑΣΟΚ» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
«Σημασία έχει να εξηγήσεις στον κόσμο πώς θα το κάνεις», τόνισε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας
Οι τιμές στην Αττική και τη Δυτική Μακεδονία
«Δεν θα επιτρέψουμε καμία σκιά» σημειώνει ο υπουργός Εσωτερικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.