Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλλει την επίσκεψή του στη ΔΕΘ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις εκτεταμμένες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης - ΔΕΘ: Οι τέσσερις άξονες της οικονομικής πολιτικής που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός - Τα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι.
Σε τέσσερις βασικούς άξονες θα κινηθεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ © MotionTeam/Βασίλης Βερβερίδης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλλει την επίσκεψή του στη ΔΕΘ - Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις εκτεταμμένες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις εκτεταμμένες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε να αναβάλλει την συμμετοχή του στη ΔΕΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από κύκλους της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός δεν θα πραγματοποιήσει την ομιλία του το Σάββατο ενώ η συνέντευξη Τύπου και αυτή όπως φαίνεται θα επαναπρογραμματιστεί για τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στις 11 στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός έχει ήδη αναβάλλει την αυριανή του επίσκεψη στον Έβρο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ