Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης για Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής»

Την πεποίθησή του για επικράτηση στην περιφέρεια Αττικής εξέφρασε ο πρωθυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».
O Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε στα social media τη βεβαιότητά του για νίκη του Νίκου Χαρδαλιά © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Γιώργος Καραχάλης

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, «οι προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Όπως είναι γνωστό από χθες, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuhcmqgphcll)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής - Η δήλωση Πατούλη

Η απόφαση ελήφθη από τον πρωθυπουργό μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του και δήλωσε ότι θα στηρίξει την επιλογή του κόμματός του, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χαρδαλιά.

Όπως είπε ο κ. Γιώργος Πατούλης: «Πάνω από όλα σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. (…) Προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον».

«Η προσφορά του Γιώργου Πατούλη, τόσο στο κόμμα, όσο και στην Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuhbvt9h0bqx)

Με Μπακογιάννη στην Αθήνα, Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη και Μώραλη στον Πειραιά η ΝΔ στις δημοτικές εκλογές

Τα πρόσωπα που θα στηρίξει επίσημα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ