- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεδριάζει στις 15:30 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ενόψει των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει στις 15:30 η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος - Ενόψει των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο
Συνεδριάζει στις 15:30 σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ ενόψει των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο. Η Πολιτική Γραμματεία αναμένεται να εξετάσει και το θέμα του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος μετά την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου.
Χρυσόγονος για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: Θα επανέλθει στα «φυσιολογικά» ποσοστά του 2009
Εκτιμήσεις για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος ανέφερε ότι θα υπάρξουν «αποχωρήσεις ψηφοφόρων», γεγονός που θα επαναφέρει τα ποσοστά του κόμματος στα «φυσιολογικά» όπως είπε, επίπεδα του 2009.
«Βλέπω αποχωρήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή αυτή την κίνηση των ψηφοφόρων», είπε χαρακτηριστικά στο ACTION24 ο κ. Χρυσόγονος.
Χρυσόγονος: Πρόβλημα ταυτότητας στον ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα ταυτότητας το είπε και ο Διονύσης Τεμπονέρας». Εξήγησε, δε, για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι συνασπιμός της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά λένε οτι θελουν να είναι κόμμα εξουσίας. Η μεγάλη μάζα των ψηφορων, όμως, δεν είναι στην ριζοσπαστική αριστερά».
«Αν θες να είασαι κόμμα εξουσία πρέπει να κινηθείς κεντροαριστερά», είπε ο Κώστας Χρυσόγονος προσθέτοντας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «τους μαστίζουν οι "παιδικές αρρώστιες" του λαϊκισμού και του αριστερισμού».
«Αφού δεν μπορούν να μετακινηθούν, θα μετακινηθεί το εκλογικό ακροατήριο και θα επανέλθουν στα φυσιολογικά ποσοστά του 2009», κατέληξε για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Χρυσόγονος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ερωτήματα για έργο προσβασιμότητας ΑμεΑ κόστους 277.000 ευρώ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.