Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης για παραίτηση Τσίπρα: Γενναία απόφαση από έναν γενναίο άνθρωπο

Έλενα Ακρίτα: Έντιμος όσο κανείς - Οι πρώτες δηλώσεις στελεχών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας: Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν με δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media την αιφνιδιαστική παραίτηση από την ηγεσία του κόμματος.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκαν δημόσια μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος © Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη

Αλέξης Τσίπρας: Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν με δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media την αιφνιδιαστική παραίτηση από την ηγεσία του κόμματος

Την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο, όπου προχώρησε σε δηλώσεις για το προσωπικό του πολιτικό μέλλον αλλά και το μέλλον του κόμματος.

«Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο, μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι η άμεση προτεραιότητα, όπως τόνισε.

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα κατά τις τελευταίες στιγμές του ως πρόεδρος του κόμματος ήταν η Ράνια Σβίγκου, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Βαγγέλης Καλπαδάκης και ο Νίκος Φαραντούρης.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου να μη διαρρεύσουν κάτι μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις που θα έκανε ο ίδιος από το Ζάππειο.

Ο Παύλος Πολάκης, λίγα λεπτά μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, με μια ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε:

«Γενναία απόφαση από έναν γενναίο άνθρωπο! Τις μάχες που έρχονται θα τις δώσουμε με ψυχραιμία, συντροφικότητα και αποφασιστικότητα».

Γενναία απόφαση από έναν γενναίο άνθρωπο! Τις μάχες που έρχονται θα τις δώσουμε με ψυχραιμία, συντροφικότητα και αποφασιστικότητα.

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, June 29, 2023

Ακρίτα για παραίτηση Τσίπρα: Έντιμος όσο κανείς

Την παραίτηση Τσίπρα σχολίασε με ανάρτησή της και η Έλενα Ακρίτα:

«Έντιμος όσο κανείς. Οραματικός σε όλη την πορεία του. Γενναίος μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει. Ξεκάθαρα πράγματα», αναφέρει η δημοσίευσή της στο Facebook.

Έντιμος όσο κανείς. Οραματικός σε όλη την πορεία του. Γενναίος μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει. Ξεκάθαρα πράγματα.

Posted by Elena Akrita on Thursday, June 29, 2023

Γιαννούλης: Η συγκίνηση όλων όσοι υπηρετήσαμε υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένη

«Η προσωπική συγκίνηση όλων όσοι υπηρετήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένη. Είναι μία ιστορική στιγμή. Θεωρώ σημαντικό ότι μέχρι την ανάδειξη της νέας ηγεσίας θα παραμείνει εγγυητής της ενότητας του κόμματος, αναλαμβάνοντας την πολιτική και ηθική αυτή υποχρέωση. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν υπήρχε η προσωπική σφραγίδα του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του κόμματος μετά το 2007, απλά δεν διαβάζει καλά την ιστορία» έγραψε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Αντώναρος: Δεν είναι το τελευταίο βήμα του στην πολιτική

«Κανείς δεν μένει σε μια θέση που δεν θέλει. Φρονώ ότι η παραίτηση Τσίπρα δεν είναι το τελευταίο βήμα του στην πολιτική. Αλλά η συνεχής αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει, κατά τη γνώμη μου, ότι δεν θέλει να ιδρύσει κάτι άλλο. Όχι τώρα πάντως. Ενδιαφέρον ότι παραμένει βουλευτης – ή οχι;» σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ