Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφιος με τον Πατούλη ο Πελεγρίνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Είχε διατελέσει υφυπουργός Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υποψήφιος με τον Πατούλη ο Πελεγρίνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη ο Θεοδόσης Πελεγρίνης για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή του Θεοδόση Πελεγρίνη ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Πελεγρίνη, ο Γ. Πατούλης τον καλωσόρισε, εκφράζοντας την ικανοποίησά του για την ενίσχυση της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» με μια σημαντική προσωπικότητα.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην παράταξή μας τον πανεπιστημιακό Θ. Πελεγρίνη. Η εμπειρία του σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως του υφυπουργού και πρύτανη, μπορεί να ενισχύσει την ομάδα μας που έχει ως όραμά της να πάει την Αττική ακόμα πιο ψηλά», επισήμανε ο Γ. Πατούλης.

Και πρόσθεσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και εργαζόμαστε για να πάει η Αττική ακόμα ψηλότερα. Με στρατηγικό σχέδιο, όραμα και με νέους συνεργάτες συνεχίζουμε τον αγώνα για να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια, την επιστημονική, την πολιτιστική ταυτότητα και την αναπτυξιακή πορεία της Αττικής. Καλωσορίζω το φίλο Θ. Πελεγρίνη στη Νέα Αρχή για την Αττική».

Σύντομο βιογραφικό

Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης είναι ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπήρξε πρύτανης του Πανεπιστήμιου Αθηνών και υφυπουργός Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ (κατά την περίοδο 2015 – 2016).

Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και 42 φιλοσοφικού και δοκιμιακού περιεχομένου βιβλίων, τιμηθείς με το Κρατικό Βραβείο Δοκιμίου το 2007, λεξικογράφος, διηγηματογράφος και μυθιστοριογράφος.

Εκτός από την ενεργή ενασχόλησή του στο θέατρο ως ηθοποιού και ως συγγραφέα έργων που ανέβηκαν σε σκηνές εντός και εκτός της Ελλάδας, έχει παρουσιάσει σειρές εκπομπών πολιτιστικού χαρακτήρα στη Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση και στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ