Πολιτικη & Οικονομια

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στη Ρεγγίνα Μακέδου μετά το βίντεο με την ιστορία της

Πώς περιγράφει τι της είπε για τις δηλώσεις Πνευματικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το τηλεφώνημα Μητστάκη στη Ρεγγίνα Μακέδου μετά το βίντεο με την ιστορία της
© Instagram

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στη Ρεγγίνα Μακέδου μετά το βίντεο με την ιστορία της και τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στη Ρεγγίνα Μακέδου μετά τα όσα έγιναν με τη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού και έπειτα από το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο TikTok, εκφράζοντας την οργή της, ως καρκινοπαθής, για τις δηλώσεις του ότι είναι περίπου οικονομικά ασύμφορο το να ξοδεύονται λεφτά για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου.

Ο κ. Μητσοτάκης «μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεό μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει πολύμηνη και σκληρή μάχη με τη λευχαιμία.

Επίσης, ζήτησε να μην υπάρξουν πολιτικές διαμάχες. «Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, ο καρκίνος δεν είναι πολιτική!», έγραψε ευχαριστώντας τον κ. Μητσοτάκη «για την άμεση αντίδραση».

«Δεν θα το πίστευα ποτέ!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεό μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία, και ναι, είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί. Μην ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες, δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα, καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση», έγραψε αναλυτικά η Ρεγγίνα Μακέδου στον λογαριασμό της στο Facebook.

Στο βίντεο η Ρεγγίνα Μακέδου στο TikTok της νωρίτερα να συγκινεί με τη δική της ιστορία σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ