- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Το «Πρόεδρε, έλα με φόρα» έγινε «Πρόεδρε, έλα με φόρους»
Η ομιλία του προέδρου της ΝΔ από την Κόρινθο
Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης από Κόρινθο: Το «Πρόεδρε, έλα με φόρα» έγινε «Πρόεδρε, έλα με φόρους»
«Η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί για να γυρίσει οριστικά σελίδα η Ελλάδα», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κόρινθο, όπου πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
«Η χώρα χρειάζεται ακόμα μία τετραετία Νέας Δημοκρατίας για να μπορέσει οριστικά να γυρίσει σελίδα, για να κάνει το μεγάλο άλμα προς την Ευρώπη, για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε αυτήν την υψηλή ανάπτυξη την οποία έχουμε πετύχει και για να είμαστε και σίγουρες και σίγουροι ότι αυτή η ανάπτυξη τελικά έχει αποτύπωμα στη ζωή του κάθε Έλληνα πολίτη», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επισήμανε, επίσης, ότι «η μεγάλη λαϊκή προοδευτική παράταξη της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία. Διότι πάντα είχαμε χρέος να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και πάντα φυσικά ήμασταν εμείς αυτοί φίλες και φίλοι που δίναμε μεγάλη έμφαση στα εθνικά ζητήματα. Γνωρίζετε τι σημαντική δουλειά έγινε την προηγούμενη τετραετία για να ισχυροποιήσουμε τη θέση της χώρας. Γνωρίζετε ότι παραλάβαμε μία χώρα ξέφραγο αμπέλι και σήμερα η Ελλάδα έχει σύνορα και στη θάλασσα και στη ξηρά».
Μητσοτάκης: Πολύ σημαντική η απόφαση των ΗΠΑ για τα F-35
«Γνωρίζετε την κατάσταση στην οποία είχανε βρεθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και χθες, μόλις χθες το Αμερικανικό Κογκρέσο πήρε μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση. Απελευθέρωσε και τυπικά, έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση από την πατρίδα μας, των υπερσύγχρονων αεροσκαφών F-35» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε πως «όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν με σκληρή δουλειά και αυτή η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Διότι τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που «εν μέσω μεγάλων δυσκολιών, βάλαμε τα θεμέλια για μία καλύτερη Ελλάδα και αυτό οι πολίτες μάς το πίστωσαν και γύρισαν την πλάτη, ταυτόχρονα, στην τοξικότητα, στο μίσος, στο διχασμό. Κέρδισε η ενότητα, η προοπτική και η ελπίδα σε αυτές τις εκλογές».
Τόνισε, επίσης ότι «η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι άδεια. Το αποτέλεσμα δεν προσμετράται στη δεύτερη εκλογή. Εδώ δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου που έχουμε κερδίσει με 4-0 και κρατάμε το σκορ για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάμε από την αρχή και ο στόχος είναι ένας: ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού στην Ελλάδα».
Δεν έλειψαν και οι αναφορές στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για τους οποίους είπε ότι «όλοι αγαπούν εξίσου τους φόρους στην αντιπολίτευση, είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι ΠΑΣΟΚ» μεταφέροντας, μάλιστα, και την ατάκα που διάβασε στο Twitter ότι το «Πρόεδρε έλα με φόρα» έγινε «Πρόεδρε έλα με φόρους».
Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος μέσα στην τετραετία και θα μειώσει και τα τεκμήρια κατά 30%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.