Πολιτικη & Οικονομια

Νέο ακροδεξιό συνδυασμό έφτιαξαν Μπογδάνος, Εμφιετζόγλου και άλλα επτά κόμματα

Ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: Νέο ακροδεξιό συνδυασμό έφτιαξαν Μπογδάνος, Εμφιετζόγλου και άλλα επτά κόμματα
© EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκλογές 2023: Νέο ακροδεξιό συνδυασμό έφτιαξαν Μπογδάνος, Εμφιετζόγλου και άλλα επτά κόμματα

Νέα απόπειρα για συμμετοχή στις εκλογές κάνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καθώς μαζί με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και άλλα επτά ακροδεξιά κόμματα δημιούργησαν τον «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ»

Πιο συγκεκριμένα, το ακροδεξιό σχήμα αναφέρει πως σχηματίστηκε «με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες».

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του, ο Εμφιετζόγλου αναφέρει πως έγινε προσπάθεια συνεργασίας με την Ελληνική Λύση και τη Νίκη, αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε γιατί ο Νάτσιος απέρριψε την πρότασή τους και ο Βελόπουλος δεν τους προσέφερε κάποια έδρα βουλευτή.

Η ανακοίνωση Εμφιετζόγλου

«Με ιδιαίτερη τιμή, υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι συμπτύξαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες.

Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ είναι τα κάτωθι:

  • η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλου
  • η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,
  • το ΚΙΝΗΜΑ ’21 του Ζώη Μπέχλη
  • οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,
  • το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,
  • ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ
  • το ΕΛΚΙΣ του Δημήτρη Μπακάλη
  • η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου
  • το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Στις επόμενες μέρες εκτιμούμε ότι θα έρθουν και άλλα κόμματα να ενωθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κ. Νάτσιος ή ο κ. Βελόπουλος; Του κ. Νάτσιου, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κ. Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου.

Έλληνες Πατριώτες, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για την Πατρίδα μας. Με τις θερμές πατριωτικές μου ευχές, για μία γερή νίκη, για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.

Σας χαιρετώ με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ