Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Kάποιοι είναι ικέτες των ψήφων της ΧΑ, άλλοι έχουν στήσει παρακράτος

Η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αφού ψήφισε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Nίκος Ανδρουλάκης ψηφίζει στο Αρκαλοχώρι
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νίκος Ανδρουλάκης: Αφού έριξε την ψήφο του στην κάλπη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια δήλωση γεμάτη αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας

Στο Αρκαλοχώρι, τόπο καταγωγής του πατέρα του, ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431). Το σχολείο-εκλογικό τμήμα στεγάζεται σε έναν οικίσκο, μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2021.

Αφού έριξε την ψήφο του στην κάλπη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια δήλωση γεμάτη αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

«Τώρα ήρθε η ώρα του κυριαρχου ελληνικου λαού. Καλώ τους Έλληνες να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινωνικό κράτος, για τη δημόσια παιδεία και υγεία, για ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά μας, για τη βιώσιμη ανάπτυξη», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τους πολίτες να «γυρίσουν την πλάτη τους στην τοξικότητα, στη διχόνοια και σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία».

«Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και να στήσουν παρακράτος εις βάρους του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδικά για το Αρκαλοχώρι, όπου ψηφίζει, είπε ότι η κατάσταση στο χωριό δύο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό είναι αποτέλεσμα του «επιτελικού κράτους Μητσοτάκη», το οποίο χαρακτήρισε «περίβλημα χάους και πελατειασμού».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csrro2j2ckw1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ