- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ποδοπάτησε και πρόδωσε τη δημοκρατική εντολή του κόσμου
Πώς σχολιάζει την πολιτική πορεία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ η πρώην στενή συνεργάτης του
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Αλέξη Τσίπρα: Πρόδωσε τον κόσμο και ποδοπάτησε τη δημοκρατική εντολή - Τι είπε για τις εκλογές η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
«Πρόδωσε τον κόσμο και ποδοπάτησε όχι απλώς τα όνειρα και τις προσδοκίες του, αλλά και τη δημοκρατική εντολή του. Αυτό λοιπόν εγώ το θεωρώ όχι απλώς ασυγχώρητο αλλά εγκληματικό», σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πολιτική πορεία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015, μετά το δημοψήφισμα.
Μιλώντας χθες το βράδυ στην ΕΡΤ η πρώην συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Φυσικά τον κρίνω πολύ αρνητικά. Αξιολογώ πάρα πολύ αυστηρά και αμετάκλητα το γεγονός ότι ως ένας άνθρωπος της γενιάς μου - τρία χρόνια μεγαλύτερός μου - ανέλαβε μια ευθύνη που αναλογεί και που ενσάρκωσε την ελπίδα όχι μόνο για τη γενιά μας αλλά και για τις μεγαλύτερες και τις μικρότερες γενιές».
Ως προς ενδεχόμενη στήριξη κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές, με ψήφο ανοχής, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Δεν θα δώσουμε ούτε Κωνσταντοπούλου ούτε στήριξη. Και το λέω ξεκάθαρα. Το έχω πει σε όλους τους τόνους. Βλέπετε οι άλλοι κρύβονται και κοροϊδεύουν διότι στα αλήθεια προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο, να πάρουν την ψήφο του και μετά να κάνουν πράγματα τα οποία παρασκηνιακά έχουν προσυμφωνήσει αλλά δεν τα λένε στους πολίτες».
Για την υπόθεση Γεωργούλη, τόνισε: «Αυτό που αναδεικνύει η συγκεκριμένη υπόθεση είναι η υποκρισία των κομμάτων εξουσίας. Ο Τσίπρας μας παριστάνει τον υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών και τον πολέμιο της έμφυλης βίας, αλλά στα αλήθεια "κουκουλώνει" την υπόθεση Γεωργούλη.
(…) Προφανέστατα γνώριζε την υπόθεση πολύ πριν δημοσιοποιηθεί. Ήλπιζε ότι δεν θα δημοσιοποιηθεί και μόλις δημοσιοποιήθηκε, τον "αποκεφάλισε" χωρίς δεύτερη κουβέντα. Πράγμα που κάνεις αν έχεις κάποια περισσότερα στοιχεία. Δεν το κάνεις με μια απλή καταγγελία. Σημαίνει ότι είχε σοβαρότερα και ισχυρότερα στοιχεία τα οποία συγκάλυπτε.
Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι αποφάσισε μια από τις τρεις περιφέρειες που θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές θα είναι η πατρίδα της η Αιδηψός, στην Εύβοια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε η υπουργός Εργασίας για τις συμβάσεις
Νέος γύρος άγριας αντιπαράθεσης ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με φόντο τη συνάντηση στην Αθηναϊκή Λέσχη
Ο υπουργός απάντησε στην κριτική για τις υποθέσεις φορολογικής απάτης
Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής
Σχεδόν 600.000 κάτοικοι απέχουν περισσότερα από 20 χιλιόμετρα από τράπεζα
Σε δύο δόσεις οι πληρωμές
Είπαν κάτι που δεν έχουν πει ξανά;
Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
Έφτασε τα 165,4 δισ. ευρώ - Αυξήθηκε η κατανάλωση, αρνητικό το ποσοστό αποταμίευσης
Τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Διεύρυνση των εισοδηματικών ορίων κατά 2.000 ευρώ και ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες οικογένειες
Θερμές ευχαριστίες της Εκκλησίας στον πρωθυπουργό για τη συμφωνία με την Αίγυπτο και τα κειμήλια
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Συνολικά 33 πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση
Οι δύο περιφέρειες που συγκεντρώνουν πάνω από τις μισές επενδυτικές προτάσεις
Χωρίς τέλος το ράλι στο πετρέλαιο
Η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.