- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρνείται τις κατηγορίες και συνδέει την υπόθεσή του με τις εκλογές ο Γεωργούλης
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βέλγοι συνήγοροί του
Υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: Απορρίπτει τις κατηγορίες περί βιασμού και ξυλοδαρμού
Αρνείται όλες τις κατηγορίες περί βιασμού και ξυλοδαρμού της Ελένης Χρονοπούλου ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι δικηγόροι του.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο, η ομάδα δικηγόρων του Αλέξη Γεωργούλη αναφέρει ότι: «Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται επισήμως. Ο κ. Γεωργούλης αντικρούει τις κατηγορίες της κα Χρονοπούλου από κάθε άποψη».
Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αλέξης Γεωργούλης ζήτησε να ακουστεί από τις Αρχές προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες με τις οποίες επιβαρύνεται και αναμένει τη σχετική κλήση, ελπίζοντας αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατό.
Η ανακοίνωση των συνηγόρων του Αλέξη Γεωργούλη
«Στις αρχές Απριλίου του 2023, ο Αλέξης Γεωργούλης εξεπλάγην όταν του γνωστοποιήθηκε -με αφορμή το αίτημα για άρση της κοινοβουλευτικής του ασυλίας- ότι η κ. Χρονοπούλου είχε καταθέσει καταγγελία εναντίον του κατηγορώντας τον για απρεπείς πράξεις, που φέρεται να έγιναν τον Ιανουάριο του 2020, στις Βρυξέλλες. Αυτοί οι ισχυρισμοί αμφισβητούνται. Ο κ. Γεωργούλης απορρίπτει τις κατηγορίες της κ. Χρονοπούλου.
Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει ζητήσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση αυτή. Εχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές για την αποκατάσταση της αλήθειας. Μέσω των δικηγόρων του, ζήτησε να ακουστεί από τις ανακριτικές υπηρεσίες προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες αυτές. Αναμένει αυτή την κλήση, παραμένει στη διάθεση των βελγικών αρχών και ελπίζει ότι αυτό μπορεί να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Ο κ. Γεωργούλης δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για τη χρονική στιγμή αυτής της έρευνας και λυπάται βαθύτατα. Πράγματι, ενώ τα γεγονότα και η καταγγελία χρονολογούνται από το 2020, είναι λυπηρό το ότι μόλις 3 χρόνια αργότερα η καταγγελία αυτή δημοσιοποιείται – ακριβώς λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η βελγική νομοθεσία κατοχυρώνει το απόρρητο της έρευνας και δεν επιτρέπει την αποκάλυψη του περιεχομένου μιας προκαταρκτικής έρευνας στο κοινό.
Ο κ. Γεωργούλης και οι συνήγοροί του δεν είχαν πρόσβαση στον φάκελο και δεν θα προχωρήσουμε σε κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτό το στάδιο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα διαφορετικό wrap από την επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη Βόρεια Ελλάδα
Oι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών
Υψηλότερο εισοδηματικό όριο, πρόσβαση χωρίς κριτήρια για τρίτεκνους και πολύτεκνους και αυξημένο voucher
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα πολιτισμού και πολιτιστικής διπλωματίας
Το σίγουρο είναι ότι το νομικό τοπίο έχει αλλάξει δραστικά από την εποχή της Χρυσής Αυγής
Η 90ή ΔΕΘ βρίσκει την ελληνική οικονομία στο τέλος μιας ιστορικής περιόδου χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και μπροστά στο δύσκολο τεστ της επόμενης ημέρας.
Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών
Ποιες περιοχές εντάσσονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων
Ο «πελάτης» αξιολογεί τη σχέση του με την εξουσία με βάση το προσωπικό όφελος. Ο «πολίτης» ενδιαφέρεται και για πράγματα που δεν μεταφράζονται άμεσα σε ευρώ στην τσέπη του
Η αναφορά στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Με αιχμή τον συνεδριακό, γαστρονομικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό, η Θεσσαλονίκη αξιοποιεί τη θέση της και εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο διεθνή προορισμό
Η θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η ιδιωτική κλινική ήταν δηλωμένη ως απλό παθολογικό ιατρείο
Επισκέφτηκε το πάρκο βιοτεχνολογίας Athens LifeTech Park στα Σπάτα
«Έχει κριθεί πολλάκις με την ίδια ετυμηγορία, αυτή του αποτυχημένου πρωθυπουργού»
Ποιες περιοχές ωφελούνται από τον επιμερισμό του ειδικού τέλους
«Το ΠΑΣΟΚ δεν ζητά εύνοια. Απαιτεί κανόνες. Και όταν παραβιάζονται, θα το λέμε με το όνομά του» σημειώνει η πρώην υπουργός
«Πορεύθηκε με το ταλέντο του, με ειλικρίνεια και με γνήσιο αυθορμητισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.