- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα, Τσίπρας χωρίς Πολάκη»
«Ο Πολακισμός είναι κυρίαρχη πολιτική αντίληψη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»
Το σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Με μια καυστική ανάρτηση στα social media, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολιάζει την απόφαση επιστροφής του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Facebook και στο Twitter:
«Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα. Τσίπρας χωρίς Πολάκη. Ο Πολακισμός είναι κυρίαρχη πολιτική αντίληψη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».
Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα.
— ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (@Odysseas_) March 18, 2023
Τσιπρας χωρίς Πολάκη .
Ο Πολακισμος είναι κυρίαρχη πολιτική αντίληψη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ .
Την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την «άφεση αμαρτιών» από τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία ήρθε σε συνέχεια της «επιστολής αυτοκριτικής» του Παύλου Πολάκη, ακολούθησαν ανακοινώσεις από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που σχολιάζουν με αιχμηρό τρόπο τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.
Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας
Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Στην ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η Πολιτική Γραμματεία έλαβε υπόψη την επιστολή του Παύλου Πολάκη, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του.
«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος», αναφέρει, αρχικά, η ανακοίνωση.
«Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις», προσθέτει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.