Πολιτικη & Οικονομια

Το Σάββατο η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Η εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
papaggelopoulos674
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος © EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Το Σάββατο η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου - Η εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες

Το προσεχές Σάββατο και συγκεκριμένα στις 17:00 αναμένεται α εκδοθεί η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Να θυμίσουμε πως από την εισαγγελέα της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου, Όλγα Σμυρλή, είχε προταθεί η απαλλαγή τόσο του πρώην αναπληρωτή υπουργού όσο και της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, από όλες τις κατηγορίες.

Η Όλγα Σμυρλή, συγκεκριμένα, είχε προτείνει την απαλλαγή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος καθώς οι καταγγελίες από τους Ελένη Ράικου, Παναγιώτη Αθανασίου και Γεωργία Τσατάνη δεν επιβεβαιώθηκαν ενώ οι μαρτυρίες τους κρίθηκαν αναξιόπιστες, αντιφατικές και αναληθείς.

Ταυτόχρονα, η κα Σμυρλή πρότεινε την απαλλαγή της πρώην Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη από την κατηγορία κατάχρησης εξουσίας σχετικά με την παράλειψη της να στείλει στη Βουλή αναφορές του ΚΙΝΑΛ για δύο πρώην υπουργούς Υγείας επί κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα τιμολόγησης φαρμάκων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ