Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας: Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπ. Ναυτιλίας

Τα συλλυπητήρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας και Νεκτάριος Σαντορινιός
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Νεκτάριος Σαντορινιός: Ο Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Η ανάρτηση στο Twitter

Με μία ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριο Σαντορινιό, που έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. 

«Τα λόγια είναι φτωχά όταν πρόκειται να αποχαιρετήσεις έναν δικό σου άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς Ναυτιλίας. Πάνω από όλα όμως υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος. Η απώλεια για όλους μας είναι μεγάλη», έγραψε στα social media ο Αλέξης Τσίπρας. 

Συλλυπητήρια από Κυριάκο Μητσοτάκη και Θάνο Πλεύρη

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού. Ενός πολιτικού που υπηρέτησε με ευπρέπεια τον τόπο του, την παράταξή του και τη δημόσια ζωή, ιδίως στον τομέα της νησιωτικής πολιτικής», αναφέρει, σε ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο Νεκτάριου Σαντορινιού, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινού εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. «Έφυγε από τη ζωή δίνοντας τη μάχη του με αξιοπρέπεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ