Πολιτικη & Οικονομια

Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέθανε σε ηλικία 50 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκτάριος Σαντορινιός
© EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νεκτάριος Σαντορινιός: Τα συλλυπητήρια μηνύματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Θάνου Πλεύρη για τον θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από ανάρτησή του στο Twitter. 

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού. Ενός πολιτικού που υπηρέτησε με ευπρέπεια τον τόπο του, την παράταξή του και τη δημόσια ζωή, ιδίως στον τομέα της νησιωτικής πολιτικής», αναφέρει, σε ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο Νεκτάριου Σαντορινιού, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινού εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. «Έφυγε από τη ζωή δίνοντας τη μάχη του με αξιοπρέπεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε ο Νεκτάριος Σαντορινιός. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ