- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πόπη Τσαπανίδου προς Τσίπρα: «Πρόεδρε, έλα με φόρα» - Τα σχόλια στο Twitter
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το καλωσόρισμα της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο
Η Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα στο βήμα: «Πρόεδρε, έλα με φόρα» - Viral το κάλεσμα της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο στην ομιλία στη Θεσσαλονίκη.
«Πρόεδρε έλα με φόρα», ήταν η ατάκα με την οποία έκανε το ντεμπούτο της ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου, προλογίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα στο Ιβανώφειο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη.
Η κυρία Τσαπανίδου δήλωσε συγκινημένη που υποδέχεται τον κ. Τσίπρα στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εγκαταλείψει τη συμπρωτεύουσα.
Καλωσορίζοντας στο βήμα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε ρυθμούς και τόνους:
«Θα μας τα πει μαζί με όλα όσα θα κάνει για τη χώρα φέρνοντας δικαιοσύνη παντού, φέρνοντας την πολιτική αλλαγή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Πρόεδρε, έλα, έλα με φόρα!», είπε με ενθουσιασμό και υπό τους ήχους κόρνας γηπέδων η Πόπη Τσαπανίδου.
Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: «Η ανατροπή έχει γίνει»
Βέβαιος ότι «η ανατροπή έχει γίνει» εμφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στον τρίτο σταθμό των περιοδειών του ανά την Ελλάδα, ανεβάζοντας τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά όχι προς τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις, αφού έκανε λόγο για «μονομέτωπο αγώνα» κατά της «Δεξιάς του κυρίου Μητσοτάκη».
Πρόεδρε έλα με φόρα... #τσαπανιδου pic.twitter.com/BEy41sxVvN
— Duke⚔️of Marlborough👑 (@LaikosDoukas) February 7, 2023
Τσοβόλα δωστα ολα(1989)
— Ariana Grande the other (@ArianaOiko) February 6, 2023
Πρόεδρε έλα με φορά(2023)
Ρε σεις..σοβαρά τώρα; https://t.co/OqUXxnKplg
«Έλα με φόρα» παλιά σοβιετική ρήση #τσαπανιδου
— haneiball (@thmargaris) February 6, 2023
Εκκινώντας την ομιλία του από την υπόθεση των επισυνδέσεων, «τα πειστήρια του εγκλήματος βγήκανε στο φως» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σημειώνοντας πως «ο κος Μητσοτάκης παραβίαζε συστηματικά το Σύνταγμα και τους κανόνες της Δημοκρατίας», ενώ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τα τιμολόγια ενέργειας και το κόστος ζωής.
Κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «αυτό είναι το σχέδιο Μητσοτάκη: Αφήνει τις τιμές να πάνε στο θεό ανεξέλεγκτα. Και ταυτόχρονα κρατάει σταθερά υψηλή τη τιμή του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, ενώ σε όλες τις άλλες χώρες τις μειώνουν» περιέγραψε και συνέχισε λέγοντας πως «τα πειστήρια της ΑΔΑΕ αλλά και τα πειστήρια των τιμών, στα Σούπερ μάρκετ στους λογαριασμούς ρεύματος, στα πρατήρια βενζίνης. Αυτά είναι τα πειστήρια ενοχής Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του».
Είδα λίγο τον πρόλογο της Πόπης στην ομιλία του Αλέξη.Σαν έτοιμη από καιρό για τον ΣΥΡΙΖΑ.
— Miltiadis Benakis (@BenakisM) February 6, 2023
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανέλαβε το αίτημά του για άμεση «προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία», ενώ παρατήρησε ότι «οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων τον Δεκέμβριο έφτασαν μέχρι και 25%». «Αυτή είναι η σταθερότητα που υπόσχονται. Η σταθερότητα της αισχροκέρδειας, παντού. Στο ράφι, στην αντλία της βενζίνης, στους λογαριασμούς ρεύματος», όπως είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 38,5% οι θετικές αξιολογήσεις για την κυβέρνηση
«Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ»
Από τον ιδεολογικό αποκλεισμό στη σύγκλιση με τον κεντροαριστερό χώρο
Πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Νίκο Ανδρουλάκη
Το σχόλιο με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση — και το αποδεικνύει
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια» - Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Σπάει καθημερινά τα δικά του ρεκόρ γραφικότητας ο υπουργός Υγείας, μήπως τελικά στόχος του είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες», απαντάει το ΠΑΣΟΚ
31 άτομα μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες - Αμέσως ενεργοποιήθηκε μηχανισμός υποδοχής και παροχής βοήθειας από τις ελληνικές αρχές
Ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολιτική του διακήρυξη - Περιγράφει ως «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» την σύγκλιση των τριών ρευμάτων της Αριστεράς του 20ού αιώνα
«Η σταδιακή επανένταξη 14 ανακατασκευασμένων συρμών, θα συμβάλει στη μείωση των χρονοαποστάσεων»
«Παραμένω συνεπής, άλλοι άλλαξαν» σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Ο χαιρετισμός της τ. Προέδρου της Δημοκρατίας στην παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος 2026
«Είναι μία πρόταση η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε λουκέτα χιλιάδων επιχειρήσεων μικρομεσαίων» σημειώνει η υπουργός Εργασίας
Τι ισχύει για τις μεγάλες αλυσίδες
Ισχυρή αύξηση εισροών το 2025 - Εύθραυστη διεθνής εικόνα και ανησυχία για ποιότητα επενδύσεων
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.