- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Δένδιας και Κικίλιας οι δύο πρώτοι σε δημοφιλία της κυβέρνησης
Σύμφωνα με την έρευνα «Τάσεις» της MRB
Τάσεις MRB: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πρώτοι σε δημοφιλία μελών της κυβέρνησης.
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά δημοφιλίας, σύμφωνα με την 6μηνιαία έρευνα «Τάσεις» της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB.
Οι αποτελεσματικοί χειρισμοί στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ειδικά στα ελληνοτουρκικά που ταλανίζουν τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και η εξαιρετική τουριστική σεζόν που ενίσχυσε την εθνική οικονομία και στήριξε χιλιάδες επιχειρήσεις και οικογένειες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αποτυπώνονται στην επιλογή των πολιτών να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στους υπουργούς που έχουν τα αντίστοιχα χαρτοφυλάκια.
Αναφορικά με τα σημαντικότερα θέματα που πιστεύουν οι έλληνες πολίτες ότι θα καθορίσουν τις επικείμενες εκλογές, στην πρώτη θέση είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας και η αύξηση των τιμών, στη δεύτερη η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στην τρίτη θέση η προοπτική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.