Πολιτικη & Οικονομια

Σε προεκλογικoύς ρυθμούς ο Νίκος Δένδιας - Στο Golf της Γλυφάδας ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου

Η εκδήλωση για την ονομαστική του εορτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Δένδιας βγάζει selfie με ψηφοφόρους σε προεκλογική εκδήλωση στο Golf της Γλυφάδας
Ο Νίκος Δένδιας βγάζει selfie με ψηφοφόρους σε προεκλογική εκδήλωση στο Golf της Γλυφάδας © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Νίκος Δένδιας - Πάνω από 4.000 άτομα στην εκδήλωση στο Golf της Γλυφάδας - Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών

Έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων του στο Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και του κυβερνητικού έργου έκανε ο Νίκος Δένδιας.

Σε εκδήλωση στο Golf της Γλυφάδας, με έντονο προεκλογικό άρωμα, ο υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε τους πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στον Νότιο Τομέα της Αθήνας που τον έχουν εμπιστευτεί με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Παράλληλα, «απολογήθηκε» για το γεγονός ότι δεν έχει τη δυνατότητα να είναι συχνά παρών σε συναντήσεις με πολίτες στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, καθώς το πρόγραμμά του είναι διαρκώς «φορτωμένο».

Προς αυτήν την κατεύθυνση ο Νίκος Δένδιας βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει την ετυμολογία της λέξης «υπουργός».

«Υπουργός είναι αυτός που είναι επί τω έργω, αυτός που κάνει τη δουλειά» τόνισε με νόημα ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

Οι 300 Συμφωνίες που υπεγράφησαν τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αριθμός ρεκόρ στη νεότερη ιστορία της χώρας, πολλές εκ των οποίων στρατηγικού χαρακτήρα με χώρες - καταλύτες στις εξελίξεις, όπως η Γαλλία, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι ένα δείγμα της δουλειάς που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μεγαλώσει, εξήγησε ο κ. Δένδιας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις Συμφωνίες οριοθέτησης ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ