- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Υπουργείο Εξωτερικών: Ποιος είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου που αντικαθιστά τον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου
Το χρονικό μέχρι την αντικατάστασή του
Τέλος ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου από το Υπουργείο Εξωτερικών - Ορίστηκε νέος εκπρόσωπος Τύπου με απόφαση Νίκου Δένδια
Με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γεώργιος Αρναούτης, σύμβουλος πρεσβείας Α', αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου του Yπουργείου Εξωτερικών.
O υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο εκπρόσωπο Αλέξανδρο Παπαϊωάννου για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του από τη θέση αυτή.
Παράλληλα, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία του και, ειδικότερα, στα νέα του καθήκοντα ως Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Γενεύη.
Πού πηγαίνει ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου
Ο απερχόμενος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ορίστηκε Μόνιμος Αντιπρόσωπος στους διεθνείς οργανισμούς στη Γενεύη με Προεδρικό Διάταγμα από 4.8.22 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 11.8.22, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η εντολή τοποθέτησης του εκδόθηκε στις 7.9.22 με ανάληψη υπηρεσίας, η οποία ορίστηκε για το δεύτερο δεκαήμερο Δεκεμβρίου και θα λάβει χώρα στις 12.12.22 προκειμένου να επιδόσει τα διαπιστευτήρια πριν το τέλος του χρόνου, συγκεκριμένα στις 20.12.22.
Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 14.00, στο ισόγειο του κτιρίου του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1, διοργανώθηκε τελετή ενόψει της αναχώρησης του κ. Παπαϊωάννου στη Γενεύη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.